Çaykara Rakip Tanımıyor

Çaykara Rakip Tanımıyor

Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakalarında Oynadığı 4 Maçı Da Kazanarak Son 16 Takım Arasına Kalmayı Başardı

ÇAYKARA RAKİP TANIMIYOR

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlimizde bulunan Liseler Arasında düzenlenen  Masa Tenisi Trabzon İl Birinciliği yarışmalarında her zaman olduğu gibi yine Çaykara Rüzgarı esiyor.

Oynadığı 4 karşılaşmayı da set vermeden kazanan Çaykara Anadolu Lisesi öğrencileri Gruptan yenilgisiz olarak çıktılar ve de son 16 ekip arasına kalmayı başardılar.

/resimler/2017-12/14/1233544873310.jpg

Ekibimizin Grup müsabakalarında göstermiş olduğu muhteşem başarı bizleri doğal olarak Şampiyonluk için umutlandırıyor.

11-19 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENİYOR

Trabzon Akçaabat Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen  Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarına Trabzon İlimizden toplam 50 takım katılıyor.

/resimler/2017-12/14/1234228623866.jpg

8 Grupta mücadele eden takımlardan gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükseliyorlar.

EKİBİMİZ SET DAHİ VERMEDİ

Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç Yönetiminde müsabakalara hazırlanan ekibimiz Grup Müsabakalarında oynadığı 4 karşılaşmayı da rakiplerine set dahi vermeden kazandı.

İşte Ekibimizin oynadığı o karşılaşmalar:

ÇAYKARA ANADOLU LİSESİ

3

0

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

ÇAYKARA ANADOLU LİSESİ

3

0

BEŞİKDÜZÜ ANADOLU LİSESİ

ÇAYKARA ANADOLU LİSESİ

3

0

YAVUZ SULTAN SELİM ANADOLU LİSESİ

ÇAYKARA ANADOLU LİSESİ

3

0

ÇARŞIBAŞI ANADOLU LİSESİ

GRUPTAN LİDER ÇIKTIK

Grubundan Lider olarak Son 16 turuna yükselmeyi başaran Ekibimiz Çaykara Anadolu Lisesi 18 Aralık 2017 Pazartesi Günü son 16,19 Aralık 2017 Salı Günü ise Final Grubu Müsabakalarına katılacak.

Ekibimizin grup müsabakaları esnasında göstermiş olduğu performansa bakılırsa 19 Aralık Salı Günü sitemizden Çaykara Trabzon Şampiyonu diye bir başlık atacağız diye düşünüyoruz.

/resimler/2017-12/14/1234449561774.jpg

Çaykara Gündem Ailesi olarak Çaykara İlçemize yaşattıkları bu güzel başarı için Çaykara Anadolu Lisesi Yöneticilerine,Öğretmen Arkadaşlarımıza ve de öğrencilerimize İlçemiz adına teşekkür ediyoruz.

MALKOÇ-ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK İSTEKLİ

Ders dışı Eğitim çalışmaları kapsamında öğrencilerini sportif etkinliklere yönlendirmeye çalıştıkılarını ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç öğrencilerimizin çok yetenekli olduklarını bu başarıların öğrencilerin yetenekleri sayesinde elde edildiğini iyi yönlendirildiği taktirde öğrencilerimizin daha güzel sonuçlar elde edeceklerini sözlerine ekledi.

DEMİRCİOĞLU-ÇOCUKLARIMIZ IŞIK SAÇIYOR

Sadece Akademik anlamda değil Sosyal ve Kültürel anlamda da Çaykara İlçemizde Eğitim Öğretim adına örnek ve de güzel başarılar elde edildiğini ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu Masa Tenisi Okul Takımının  almış olduğu başarılı sonuçların kendilerini çok fazla mutlu ettiğini ifade etti.

Başarının tesadüfi olmadığını planlı ve programlı çalışmanın bir sonucu olduğunu ifade eden Müdür Demircioğlu öğrencilerimizin müsabakalara hazırlanması için ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında çocuklarımızı müsabakalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri Erol Malkoç´a Okulu ve de Çaykara İlçemiz adına teşekkür etti.

19-20 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Çeyrek Final ve Final Grubu müsabakaları için Tüm Çaykara´lı Hemşerilerimizi Akçaabat Kapalı Spor Salonuna Davet eden Okul Müdürü Mustafa Demircioğlu Öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlırına Çaykara´lı Hemşerilerimizin de tanıklık etmelerini arzu ettiklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Rakip Tanımıyor

İlginizi Çekebilir