Çaykara Şenlikte Buluştu

Çaykara Şenlikte Buluştu

Çaykara İlçemizde bu yıl 2. Gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Şenliği 15 Nisan 2019 Pazartesi Günü Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Çaykara İlçemizde bu yıl 2. Gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Şenliği 15 Nisan 2019 Pazartesi Günü Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Havanın da açık olması sebebi ile hem öğrencilerin hem öğretmenlerin hem de velilerimizin yoğun bir katılım gerçekleştirdikleri Çocuk Şenliği muhteşem bir ortamda gerçekleştirildi./resimler/2019-4/16/1632125934648.jpgÜMİT ARSLAN YÖNETİMİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çaykara İlçe Stadyumumuzda gerçekleştirilen Tören Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi  İlköğretim Bölümü Öğretim Görevlisi Ümit Arslan Yönetiminde gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin de yoğun bir katılım gösterdikleri Çocuk Şenliği tam bir bayram havasında gerçekleşti./resimler/2019-4/16/1632492497912.jpgYENİ STADYUM BÜYÜLEDİ

Yenilenen yüzü ile ilk defa Çaytkara Halkının karşısına çıkan Çaykara İlçe Stadyumu yeni yüzü ile herkesi büyüledi.

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Çocuk Şenliğine Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Garnizon Komutanı Yüzbaşı Aybars Hayta,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve İrfan Topal ile Okul Yöneticileri Öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldılar.

OKULLARDAN YOĞUN BİR KATILIM

Çocuk Şenliğine Çaykara İlçemizde bulunan tüm Okul Öncesi ve İlkokul öğrencilerinin tamamı katıldı.Toplamda 586 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen Çocuk Şenliğinde Okullarımızdan katılan öğrenci sayıları ise şu şekilde.

S.N.

OKUL ADI

ŞUBE SAYISI

ÖĞRENCİ SAYISI

1

OKUL ÖNCESİ

10

   174

2

1.SINIFLAR

6

100

3

2.SINIFLAR

6

81

4

3.SINIFLAR

6

115

5

4.SINIFLAR

6

116

 

 

TOPLAM

586

 KAYMAKAM ÇİĞDEM-HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Geleceğimizin Teminatı olan Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde geleceğe hazırlanmalarına tanıklık etmenin kendileri için en büyük mutluluk kaynağı olduğunu ifade ederek konuşmalarına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Bir Toplumun ancak çocuklarına vermiş olduğu değer kadar geleceğe güven ve umut içerisinde bakabileceğini sözlerine ekledi.

Eğitimde  örnek gösterilen Model bir İlçe olarak Çaykara İlçemizin hem akademik başarı,hem sosyal ve kültürel faaliyetler hem de sportif anlamda elde edilen başarılar ile Trabzon İlimizde parmak ile gösterildiğini anımsatan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem bu farklı ve özel ilçede görev yapıyor olmayı kendileri açısından çok büyük bir şans olarak gördüklerini sözlerine ekledi.

Çocuk şenliğinin hazırlanması ve sahnelenmesi aşamasındaki Destek ve Katkıların dan dolayı Başta Belediye Başkanımız Sayın Hanefi  Tok  ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Çiğdem Ayrıca Çocuk Şenliğini Yöneten ve Hazırlanmasını sağlayan Sevgili Ümit Arslan Hocamıza ve ekibine de Çaykara Halkı adına teşekkür etti.

BAŞKAN TOK-ÇOCUKLARIMIZ BİZİM HER ŞEYİMİZ

Çocuk deyince tüm kapıların açıldığını ve onlara hizmet verebilme noktasında insanın çok daha istekli ve gayretli olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu anlamlı Organizasyonun Çaykara İlçemizde gerçekleştirilmesi anlamında emek veren herkese destek ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Çocukların Dünyanın en güzel varlıkları olduklarını ve yaşı kaç olursa olsun onların sevinç ve coşkusunu gören herkesin onlarla birlikte çocuklaştığını ve çocukluğuna döndüğünü ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu gün Çaykara İlçemizde çocukların Bayramına tanıklık etmenin tarifi imkansız bir mutluluk kaynağı olduğunu sözlerine ekledi./resimler/2019-4/16/1635564220343.jpgÇocuk ve Oyun kavramlarının birbirinden ayrılamayacak olan bir bütün olarak kabul edilmesi gerektiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok çocuklarımızın geleceğe güven ile bakabilmeleri ve sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlayabilmeleri için Oyun ortamında büyümeleri gerektiğini ifade etti.

Çaykara Belediyesi olarak çocuklarımızın sağlıklı büyüyebilmesi ve geleceğe umut ile bakabilmeleri için yoğun bir gayret harcadıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman çocuklarımızın yanlarında olacaklarına ve onların yüzlerinde oluşacak bi,r damla tebessüm ve mutluluk için bütün güçleri ile çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Şenlikte Buluştu

İlginizi Çekebilir