Çaykara Stadyumu Işık Saçıyor

Çaykara Stadyumu Işık Saçıyor

Çaykara Belediyesi tarafından hazırlanan Proje kapsamında gerçekleştirilen Çaykara İlçe Stadyumu Yenileme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

ÇAYKARA STADYUMU IŞIK SAÇIYOR

Çaykara Belediyesi tarafından İhaleye çıkarılan Çaykara İlçe Stadyumu Tadilat Çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Çaykara Belediyesi tarafından hazırlanan Proje kapsamında gerçekleştirilen Çaykara İlçe Stadyumu Yenileme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

/resimler/2019-3/29/1313486095410.jpg

300KİŞİLİK KAPALI TRİBÜN

Yenileme Projesi çalışması kapsamında İlçe Stadyumunun tamamen yıkılan ve bozulan Tribün bölümü baştan aşağı yeniden yapıldı.

300 Kişilik Kapalı Tribün İnşaatı tamamlandı ve Stadyuma Modern bir görünüm kazandırıldı.

2 ADET SOYUNMA ODASI

Proje Kapsamında İlçe Stadyumuna Sporcuların duş alabilmeleri ve kıyafetlerini değiştirebilmeleri için iki  Takıma Ait adet 2 adet  Soyunma  Odasının yapım işlemi tamamlandı

/resimler/2019-3/29/1314129377164.jpg

TEL ÖRGÜLER TAMAMEN DEĞİŞTİRİLDİ

Stadyum etrafında bulunan ve çoğu devrilmek üzere olan tel örgülerin tamamı proje kapsamında değiştirildi ve Çaykara Stadyumumuz Yeni Modern yüzü ile çok farklı bir görünüme kavuşturuldu

GECE AYDINLATMA SİSTEMİ İLE STADYUMUMUZ IŞIK SAÇIYOR

Yenileme Projesi kapsamında Çaykara İlçe Stadyumumuzun Gece Aydınlatma çalışması da gerçekleştirildi.

28 Mart 2019 Perşembe Akşamı Çaykara İlçe Stadyumunun Işıkları ilk defa yakıldı ve Yeni Stadyumumuz Renkli görüntüsü ile adeta göz kamaştırdı

/resimler/2019-3/29/1314368283885.jpg

Işıklandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Işıklandırma Şarteli Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından açılarak İlçe Stadyumumuz ilk defa gece aydınlatmasına kavuşmuş oldu

SENTETİK ZEMİN BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI

Proje kapsamında Çoğu yerleri bozulan Çaykara İlçe Stadyumunun sentetik zemininin çoğu bölümlerine müdahalelerde bulunularak zemin iyileştirme ve bakım çalışması gerçekleştirildi.

BAŞKAN TOK-ÇAYKARA İNSANI HERR ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Çaykara İnsanımızın her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İnsanlarımızın daha iyi ve daha güzel yaşam koşullarına kavuşabilmeleri için hazırlamış oldukları projeleri sırası geldikçe hayata geçirdiklerini ifade etti.

Çaykara İlçe Stadyumumuzun Gençlerimiz tarafından çok fazla aktif olarak kullanılmadığını bu durumun kendilerini üzdüğünü ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok hazırlamış oldukları Proje Kapsamında Çaykara İlçe Stadyumumuzun modern bir şekilde Tadilat ve bakım işleminin devam ettiğini kısa bir süre sonra İlçe Stadyumumuzun hem öğrencilerimizin hem de gençlerimizin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Mahalleler arasında gerçekleştirilen Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Karşılaşmalarının bu sene Çaykara İlçe Stadyumunda ve gece oynanmasını planladıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok büyük heyecana sahne olacak bu müsabakaların Çaykara İlçemizer farklı bir renk ve güzellik katacağını sözlerine ekledi.

İlçe Stadyumunun Onarımı Projesinin hazırlanması ve uygulanması anlamındaki Destek ve katkılarından dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muhammet Kasapoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu güzel tesisi Çaykara İlçemize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir