Çaykara Takımına Koştu

Çaykara Takımına Koştu

Kaymakam İhsan Ayrancı´nın Organizasyonu İle Çaykara İlçemizden 50 Öğrenci Trabzon Spor Kayseri Spor Karşılaşmasını Tribünden İzlediler

Çaykara Takımına koştu.Çaykara İlçemizde Eğitim Öğretim gören 50 Öğrencimiz Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´nın Organizasyonunda Trabzonspor Futbol Takımımızın maçını izlemek üzere Trabzon´a gittiler.

7 Nisan 2018 Cumartesi Günü Akuyazı Spor Kompleksi Şenol Güneş Stadyumunda oynanan Trabzonspor-Kayseri Spor karşılaşmasını tribünden takip eden öğrencilerimiz 90 dakika boyunca takımımıza destek verdiler./resimler/2018-4/9/1054257096044.jpgÇaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı da karşılaşmayı tribünden öğrencilerimiz ile birlikte izledi.Takımımızın özellikle maçın ikinci yarısındaki muhteşem performansı ve de attığı birbirinden güzel 4 gol ile adeta kendilerinden geçen öğrencilerimiz ömürleri boyunca unutamayacakları muhteşem bir gün yaşamış oldular.

ÖĞRENCİLER VALİ YAVUZ İLE BULUŞTU

Trabzon Spor Kayseri Spor karşılaşmasından önce Öğrencilerimiz Stadyum´da Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz ile bir araya geldiler.Öğrencilerimiz ile bolca sohbet eden Trabzon Valimiz Yücel Yavuz hem akademik anlamdaki başarılarından hem de sosyal ve kültürel aktivitelere katılımlarından dolayı Çaykara İlçemizde görev yapan Yönetici ve Öğretmenlerimize teşekkür eden Vali Yavuz öğrencilerimize teşekkür etti.

ÖĞRENCİLER İÇİN FORMA YAPTIRILDI

Maça giden öğrenciler için Çaykara Şehit Ahmet Çamur  Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Ali Leblebici tarafından lisanslı Trabzon Spor forması yaptırıldı ve de öğrencilerimiz maça bu forma ile gitti.

DAHA ÖNCEKİ İKİ MAÇA DA GİTMİŞLERDİ

Öğrenci ve Öğretmenlerimiz Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´nın Organizasyonu ile daha önce kendi evimizde oynadığımız Başakşehir Spor ve Evkur Yeni Malatyaspor Karşılaşmalarında da takımımıza destek vermek üzere Stadyuma gitmişlerdi./resimler/2018-4/9/1054517409025.jpgHer iki karşılaşmada da 50´şer öğrenci ile Trabzonsporumuza Tribünden destek vermiştik.

MAÇTAN SONRA AKŞAM YEMEĞİ

Karşılaşmanın ardından ise Öğretmen ve öğrencilerimize Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´nın organizasyonu ile akşam yemeği ikramı gerçekleştirildi.

KAYMAKAM AYRANCI-ORGANİZASYONLARIMIZ SÜRECEK

Trabzon Spor Futbol Takımının Trabzon İlimizin en önemli marka değeri olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı yüreği Trabzon sevdası işle çarpan herkesin bu marka değerini daha da yukarılara taşımak için emek harcaması gerektiğini ifade etti.

Öğrencilerimizin Trabzon Sporu çok sevdiklerini ve de Trabzon Spor Futbol takımı ile Stadyumda buluşabilmenin öğrencilerimizin en büyük hayali olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı  öğrencilerimizin bu hayallerini gerçeğe dönüştürebilmek adına bu sezon oynanacak olan 3 iç saha karşılaşmalarına da öğrenci sayısını mevcut imkanlar ölçüsünde artırarak öğrencilerimizi getireceklerini sözlerine ekledi.

www.caykaragundem.com

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Takımına Koştu

İlginizi Çekebilir