Çaykara Tatili Fırsata Çevirdi

Çaykara  Tatili Fırsata Çevirdi

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi tarafından Desteklenen, Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Trabzon Şubesinin Organizasyonu ile ?Dağlarda Güneşin Doğuşunu ve Batışını Seyrediyoruz? adı altında 300 Öğrenci Öğretmenleri ile birlikte çeşi

Trabzon İlimizde Eğitim Öğretim alanında Lider İlçe Olan Çaykara İlçemizde  hem İlçe bazında hem de okullar kategorilerinde gerçekleştirilen Sosyal Etkinlikler de göz kamaştırmaya devam ediyor.

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısı ile Resmi Kurumların ve de3 okullarımızın tatil olmasını fırsata çeviren Çaykara İlçemizde yaklaşık 300 Öğrenci Öğretmenleri ile birlikte çeşitli yerlere geziler düzenlediler.

/resimler/2018-5/2/1611492954011.jpgİçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi tarafından Desteklenen  ve de Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Trabzon Şubesinin Organizasyonu ile ?Dağlarda Güneşin Doğuşunu ve Batışını Seyrediyoruz? adı altında Derneğimiz tarafından her sene düzenli olarak gerçekleştirilen Gezi  Etkinliğinde Çaykara İlçemizdeki Yurtlarımızda kalan Yüzlerce Öğrenci  mükemmel bir şekilde dinlenerek unutamayacakları muhteşem bir gün geçirdiler.

TÜM ORGANİZASYON ÇAYKARA DERNEKPAZARI DERNEĞİMİZDEN

300 Öğrencimizin öğretmenleri ile birlikte katıldığı bu örnek organizasyonun yemek ve servis ücretleri dahil olmak üzere tüm organizasyonu Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Trabzon Merkez Şubesi tarafından karşılandı./resimler/2018-5/2/1612469205173.jpgÇaykara İlçemizin Hem Eğitim Öğretim alanında hem de Sosyasl ve Kültürel aktivitelerinde her zaman en önde Lider konumunda olan Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Trabzon Şubesi Tarafından gerçekleştirilen organizasyonda sadece öğrencilerimizin dinlenmesi amaçlanmıyor.Aynı zamanda öğrencilerimizin Bölgemizde bulunan tüm Turizm Merkezlerini tanımaları da hedefleniyor

BAŞKAN ZENGİN ?ÇAYKARA HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI

Gençlerimizin Gelenek ve Göreneklerine bağlı Milli ve Manevi Değerlerimizi benimsemiş olan bireyler olarak yetişmeleri ve de vatana ve Millete hizmet sevdası ile çalışmalarının en büyük özlemleri olduğunu ifade eden Dernek BAŞKANI Ahmet YAŞAR Zengin Ülke olarak Stratejik konum itibarı ile çok çetin bir coğrafyada yaşadığımızı bu yüzden de gençlerimizin dış güçlerin tahrik ve manipülasyonuna karşı çok dikkatli davranmaları gerektiğini ifade etti.

Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu olarak her zaman Çaykara Ve Dernekpazarı İlçelerimiz ile ilgili her proje ve çalışmanın içerisinde bulunmaktan çok büyük bir keyif aldıklarını ifade ederek konuşmalarına başlayan Dernek Başkanımız Doktor Ahmet  Yaşar Zengin Çaykara Ve Dernekpazarı İlçelerimizin kendilerinin Ortak Sevdaları olduğunu ve de bu İlçelerimize hizmet vermenin en önemli görevleri arasında yer aldığını sözlerine ekledi./resimler/2018-5/2/1614258113351.jpgÇaykara İlçemizin Akademik anlamda elde ettiği Örnek başarının Çaykara´lı Hemşeriler olarak kendileri açısından farklı bir övünç ve gurur kaytnağı olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Dr. Ahmet  Yaşar  Zengin bu çorbada kendilerinin de katkılarının bulunması gerektiğini bu anlamda da hem Çaykara hem de Dernekpazarı İlçelerimizden Eğitim ile ilgili gelen her proje ve çalışmnaya imkanları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Dernek Yönetimi olarak Dağlarda Güneşin Doğuşunu ve Batışını Seyrediyoruz Projesinin bu sene üçüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu ve de haklı onurunu taşıdıklarını ifade eden Dernek Başkanı Dr Ahmet Yaşar Zengin Projelerinin her sene büyüyerek geliştiğini bu sene Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerimizde 300 Öğrenciye ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

KIZ ÖĞRENCİLER  GARESTER YAYLASINDA

Çaykara İlçe Merkezimizde bulunan yaklaşık 100 Kız öğrenci  ve Öğretmenleri  Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Ali Leblebici ile birlikte İlçemiz Uzungöl Mahallesine bağlı Garester Mahallesine çıktılar./resimler/2018-5/2/1615104832971.jpgHavanın da güzel olması öğrencilerimiz için adeta bir bayram havası oluşturdu.Gün boyunca öğrencilerimiz çimenlerin üzerinde gönüllerince oyun oynadılar ve de Okul Müdürümüz Ali Leblebici´nin kendileri için pişirdiği ızgara ile karınlarını doyurarak muhteşem bir günün tadına doydular.

Uzungöl´de bolca hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmeyen öğretmen ve öğrenciler geçirdikleri bu mükemmel günün ardından akşam saatlerinde Yurtlarına döndüler.

ERKEK ÖĞRENCİLER SULTANMURAT YAYLASINDA

Çaykara İlçemizdeki Öğrenci Yurtlarında İkamet eden Erkek Öğrencilerimiz ise yine öğretmenleri refakatinde İlçemizin bir Başka Turizm Merkezi olan Sultanmurat Yaylasına gittiler.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Lisesinde Okuyan öğrencilerimizin de katıldığı gezi organizasyonunda yaklaşık 150 erkek öğrencimiz Sultanmurat Yaylamıza gittiler./resimler/2018-5/2/1615437021109.jpgYüzlerce öğrenci Sultanmurat Yaylasının çimenlerine dağılırken kimi top oynadı,kimi arkadaşları ile şakalaştı kimi ise çimenlerde yuvarlanarak bu muhteşem günün tadını çıkardılar.

KARAÇAM İLKOKULU VE ORTAOKULU AYDER´DE

Karaçam Ortaokulumuzdan 50 Öğrenci i,se Okul Müdürü Fatih Kuvvetli ve Öğretmen arkadaşlarımızın nezaretinde Proje kapsamında Ayder Yaylasına gittiler./resimler/2018-5/2/1616237178168.jpgAyder Yaylasında mükemmel bir gün geçiren Öğrencilerimiz bir günlüğüne de olsa Sınav yorgunluğunu atarak gönüllerince oyun oynadıolar ve de mükemmel bir şekilde dinlendiler.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir