Çaykara Trabzon Sivas Maçında

Çaykara Trabzon Sivas Maçında

Çaykara İlçemizden 100 Öğrenci Öğretmenleri ile birlikte 21 Nisan 2018 Cumartesi Günü Oynanan Trabzon Spor Demir Grup Sivas Spor Maçında takımımıza destek vermek için Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumuna gittiler.

Çaykara İlçemizden 100 Öğrenci öğretmenleri ile birlikte 21 Nisan 2018 Cumartesi Günü oynanan Trabzon spor Demir Grup Sivas Spor Maçında takımımıza destek vermek için Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumuna gittiler.

Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´nın Organizasyonu ile gerçekleştirilen maç etkinliğinde İlçemizin bütün okullarından öğrencilerimiz öğretmenleri nezaretinde önce Çaykara İlçemize getirildiler.Daha sonra ise Çaykara İlçemizden toplu halde Trabzon Sporumuza destek vermek için yola çıktılar.

/resimler/2018-4/21/2005525523362.jpg

Organizasyonda Öğrencilerimizin araçları Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı tarafından temin edildi.Ayrıca Öğrencilerimizin maç girişleri ile maçtan sonraki akşam yemekleri de  yine Kaymakam Ayrancı tarafından Organize edildi.

Öğrencilerin büyük bir bölümü belki de ömürlerinde ilk defa Stadyuma gitmenin keyfini yaşarken Stadyumda da öğrencilerimizin keyifli ve neşeli tavırları gözlerden kaçmadı

/resimler/2018-4/21/2006494899422.jpg

Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı da Öğrencilerimiz ile birlikte Stadyuma giderek maçı öğrencilerimiz ile birlikte izlediler.

DÖRDÜNCÜ KEZ MAÇA GİDİLDİ:

Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´nın Organizasyonlarında daha önce Başakşehir,E.Y.Malatyaspor ve Kayserispor Karşılaşmalarında öğrencilerimiz Stadyuma getirilmiş ve maçları izlemeleri sağlanmıştı.Bu karşılaşmaların her birinde 50´şer Öğrenci maçlara getirilmişti.

Kaymakamımız Sayın Ayrancı´nın Organizasyonunda her maça farklı öğrenci gruplarının getirilmesi sağlanarak tüm öğrencilerimizin bu imkandan yararlanabilmesi amaçlanıyor.

/resimler/2018-4/21/2007341775304.jpg

Daha önceki 3 haftada her hafta 50´şer öğrenci Stadyuma getirilirken bu hafta ise 100 öğrenci Stadyuma getirilerek önemli bir başarının altına imza atılmış oldu.

KAYMAKAM AYRANCI-ÇOCUKLARIMIZ  BİZİM HER ŞEYİMİZ

Öğrencilerimizi en büyük sevdaları olan Trabzon Spor ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Trabzon Sporumuzun hepimiz için farklı ve de özel bir yere sahip olduğunu öğrencilerimizi Trabzon spor ile buluşturmanın kendileri için çok büyük bir mutluluk kaynağı oluşturduğunu sözlerine ekledi.

Daha önceki Yönetim Kurulu ile mükemmel bir iletişim ortamlarının olduğunu anımsatan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Göreve yeni seçilen Ahmet Ağaoğlu Yönetimindeki Trabzon spor Yönetimindeki Yönetim Kurulunu ziyaret ettiklerini ve de Kulübümüzün her konuda kendilerine yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.

2017-2018  Futbol sezonunda iç sahada iki maçımızın kaldığını anımsatan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı bu iki maça da öğrencilerimizi getirmeye devam edeceklerini Öğrencilerimizin bizim için çok değerli olduklarını Eğitimde Lider İlçe olan Çaykara İlçemizin Sosyal ve Kültürel Anlamda da lider olabilmesi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gerçekleştirecekleri organizasyonlar ile başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir