Çaykara ve Uzungöl´ü Canlı İzleme Fırsatı

Çaykara ve Uzungöl´ü Canlı İzleme Fırsatı

Çaykara´da ve Uzungöl´de Belediye tarafından çeşitli yerlerde yerleştirilen mobese kameralar sayesinde il dışında yaşayan vatandaşlar memleketlerini canlı izleme fırsatına kavuştu.

Çaykara´da ve Uzungöl´de  Belediye tarafından çeşitli yerlerde yerleştirilen mobese kameralar sayesinde il dışında yaşayan vatandaşlar memleketlerini canlı izleme fırsatına kavuştu. 

Çaykara Belediyesi tarafından organize edilerek İlçe Merkezinde 3 ayrı nokta ile turizm merkezi Uzungöl´de iki farklı noktaya takılan kameralar sayesinde dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlar 24 saat Canlı olarak bölgemizi seyretme imkânına kavuştu. /resimler/2017-9/12/2155049598486.jpgÖzellikle Çaykaralı olup yurt dışında ve başka illerde yaşayan hemşerilerimiz için yapılan bu uygulamanın önemli olduğunu söyleyen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,  artık herkesin ilçeyi internetten izleyebileceğini söyledi. Çaykara ve Uzungöl´de toplam 5 farklı noktaya yerleştirilen kameralar için vatandaşlara kolaylık da sağlandı. Yerleştirilen kameralar sayesinde tüm vatandaşlarımız bütün dünyadan izlenme imkânı sağlayadık. Böylelikle uzun yıllar memleketlerine gelemeyen gurbetçiler ve il dışındaki vatandaşlarımız ilçeyi bu sistem üzerinden canlı olarak takip etme şansı yakalayacaktır" dedi./resimler/2017-9/12/2155453349310.jpgCanlı yayın seyretmek için Çaykara Belediyesine ait http://www.caykara.bel.tr adresindeki canlı yayın başlığını tıklayın..

CANLI SEYRETMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN 

TIKLAYINIZ: http://www.caykara.bel.tr/genel.asp?sayfalama=goster&id=13

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



KENAN BİRKAN
9.02.2018 11:42:40
kameralar uzungolun merkezını gormuyor

İlginizi Çekebilir