Çaykara Veli´sini ağlıyor!

Çaykara Veli´sini ağlıyor!

Çaykaraspor eski Başkanı Velioğlu petrol´un sahibi Hikmet Velioğlu kalp krizi sonucu vefat etti

Çaykara şokta. Çaykara Ağlıyor. Çaykara İlçemizin Yetiştirdiği Önemli İş adamlarımızdan VELİOĞLU Petrol sahibi Hikmet Velioğlu Trabzondaki evinde ölü bulundu.

Edinilen Bilgiye göre, 12.08.2015 tarihinde Trabzon´a giden VELİOĞLU geceyi Trabzon´daki evinde geçirdi. Sabah saatlerinden itibaren yakınlarının telefon ile ısrarla aramalarına rağmen VELİOĞLU´nun telefonuna bakmaması üzerine kuşkulanan yakınları VELİOĞLU´nun evine gittiler. Hikmet VELİOĞLU Trabzon´daki evinde ölü olarak bulundu.

Hikmet Velioğlu´nun cenazesi 14 Ağustos 2015 Cuma Günü İkindi Namazına müteakip Çaykara Merkez Camiinde Kılınacak cenaze namazının ardından Akdoğan Köyünde defnedilecektir

Aramızdan zamansız ayrılışı ile Tüm Çaykara İlçemizi Göz Yaşlarına boğan Sevgili Hikmet Velioğlu´na Allah´tan rahmet kederli ailesine ve tüm Çaykara Halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

/resimler/2015-8/13/1736431245435.jpgÇAYKARA´YA HİZMET SEVDASI YOLUNDA GEÇEN BİR ÖMÜR

Eskilerimizin çok güzel bir sözü vardır. Derler ki;?Taş Iğranmayınca (Yerinden oynamayınca) Yeri Belli Olmaz? derler.Bu söz Sevgili Hikmet VELİOĞLU´nu o kadar güzel ifade ediyor ki yanına hiçbir şey yazmaya gerek yok aslında.

Ömrünü Çaykara ve Çaykara İnsanına Hizmet vermeye adadı Sevgili Hikmet VELİOĞLU. Çaykara İlçemizin Sosyal ve de Kültürel anlamdaki her etkinliğinde hep onun imzası yer aldı. Her etknlikte hep en ön sırada yer aldı.Düğününde, şenliğinde,etkinliğinde kısacası Çaykaramızın her oluşumunda hep en ön sırada ilk sırada yer aldı.

Ve tabi ki Çaykaraspor. Senelerce kendi öz evladı gibi sahip  çıktı Çaykaraspor Futbol Takımımıza. Sadece maddi olarak değil manevi anlamda da bir baba şefkati ile sahip çıktı takımımıza Sevgili Hikmet VELİOĞLU. Ve de onun döneminde Çaykarasporumuzun kazanmadık başarı bırakmadı. Mütevazi kadrosu ile önce Amatör Kümede Şampiyon oldu Takımımız. Sonrasında Trabzon Süper Amatör Kümede tabiri caiz ise fırtına gibi esti. Defalarca Üçüncü Ligin kapısından döndü. Defalarca Üçüncü lige çıkmak için Play Of oynama hakkın ı elde etti Çaykarasporumuz

Şimdi ise Çaykarasporumuz da Bizler Çaykaralı Hemşerileri olarak da ardından göz yaşı döküyoruz Sevgili Hikmet Abi.Çaykara ve Çaykara İnsanı Seni ve Çaykaramıza verdiğin hizmetleri hiçbir zaman unutmayacak.Yerin NUR Mekanın Cennet Olsun./resimler/2015-8/13/1728037329055.jpg 

İLETİŞİM:

Enver VELİOĞLU-Kardeşi- 0536 9783221

Ahmet VELİOĞLU-Oğlu-532 2066682 

www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Çaykara Veli sini ağlıyor
ali
13.08.2015 18:35:43
Rabbim mekanını cennet eylesin

İlginizi Çekebilir