Çaykara Yeniden Ali Şükrü Aydın Dedi

Çaykara Yeniden Ali Şükrü Aydın Dedi

Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Yeniden Ali Şükrü Aydın Seçildi

ÇAYKARA ALİ ŞÜKRÜ AYDIN İLE DEVAM DEDİ

Esnaf Ve Sanatkarlar Odası  Olağan Genel Kurulu 23 Ocak 2018 Salı Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Gerçekleştirildi. 2014 Yılında yapılan seçimlerde Başkanlığa seçilen Ali Şükrü Aydın Kongre sonucunda almış olduğu 139 oy ile ikinci defa Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildi

YOĞUN KATILIM

Çaykara Halkının ve de Çaykara Esnafımızın yoğun bir katılım gerçekleştirdikleri Olağan Genel Kurula Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kurululu temsilcileri ve de kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Özellikle Esnaflarımızın yoğun bir katılım gösterdikleri Genel Kurul kardeşlik ve de şenlik havası içerisinde gerçekleşti

BAŞKAN TOK BAŞARILAR DİLEDİ

Çaykara İlçemizde Esnaflarımız ile çok büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu günkü mongrede üç adayın bulunduğunu her adayın derdinin Çaykara İlçemize Hizmet Vermek olduğunu ve de Hizmet Sevdası yolunda Seçime katılacak olan 3 adaya da hem Çaykara Halkı adına teşekkür etti hem de başarılar diledi

ÜÇ ZORLU ADAY ÇEKİŞTİ

Genel Kurulda üç Aday Başkanlık için çekiştiler.Gerçekleştirilen seçimlerin ardından adaylar ve de aldıkları oylar şu şekilde oluştu./resimler/2018-1/24/1255104247399.jpg1-Ali Şükrü AYDIN-139

2-Mehmet Sabri KARA-102

3-Ali Osman KANIK-62

Çekişmeli ve de son derece zorlu ve de dostlu havası içerisinde gerçekleşen seçimlerde alınan Bu sonuçların ardından Ali Şükrü AYDIN aldığı 139 oy ile Genel Kurulu kazandı ve 4 sene daha Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu olarak Çaykara İlçemize Hizmet Yapma Hakkını kazandı.

AYDIN ÇAYKARA´YA HİZMET YAPMAK BİR SEVDADIR

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 4 senedir Büyük bir şevk ve de heyecan içerisinde Çaykara İlçemize ve de Çaykara insanımıza hizmet taşımaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Ali Şükrü Aydın bu gün itibarı ile Esnaflarımızdan almış oldukları yetki ile 4 sene daha Çaykara İlçemize Hizmet vermenin mutluluğunu ve de haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti./resimler/2018-1/24/1255323310360.jpgEsnafımızın kendilerine vermiş olduğu bu desteğin sorumluluklarını daha da artırmış olduğunun farkında olduklarını ifade eden Başkan Ali Şükrü Aydın Hizmet sevdası yolunda şimdiye kadar olduğu gibi aynı şevk ve heyecan ile Çaykara insanımıza layık olduğu hizmetin en güzelini sunabilmenin gayreti içerisinde olacağını sözlerine ekledi

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEN TEŞEKKÜR

Yeniden Başkanlığa seçilen Ali Şükrü Aydın Sosyal Paylaşım Sitesindeki hesabından Çaykara Halkımıza ve de Çaykara Esnafımıza teşekkür mesajı yayınladı.İşte O mesaj:

Değerli Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri
Bildiğiniz üzere 23/01/2018 tarihinde yapılan Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulunda oda üyelerimizin teveccühü ile yeniden oda başkanı seçilmiş bulunmaktayım.
Seçim çalışması süresince şahsımı ve yönetim kurulumu destekleyen Odamız üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Kongremize iştirak ederek oy kullanan üyelerimize, kongrede esnafımızı yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza, Ak Parti İlçe Başkanımıza, muhtarlarımıza, değerli misafirlerimize de teşekkür ediyorum.
Odamızda görev yapmış eski başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine özverili çalışmalar ve üyelerimize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederim. Seçime giren değerli esnaf arkadaşlarıma Çaykaraya yakışır bir yarış ve anlayış sergiledikleri için de teşekkür ediyorum. 

Bundan sonra şahsım ve değerli yönetim kurulu üyelerimle birlikte kıymetli üyelerimizin her türlü sorununda yanlarında olacağımıza ve oda olarak her daim onlarla birlikte sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunarak çoğulcu bir yönetim anlayışı güdeceğiz. Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz.
Çalışmalarımızda üyelerimiz arasında gerek siyasi gerek sosyal hiçbir ayrım gütmeden hizmet odaklı anlayışı ile hareket edeceğiz.
Seçime katılan ve katılmayan tüm oda üyelerimize teveccühlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım.

YENİ YÖNETİM KURULU

Gerçekleştirilen Seçimlerin ardından Çaykara İlçemize 4 sene boyunca Hizmet verecek olan Yöneticilerimiz de belli oldu.İşte Yeni Liste:

Başkan:Ali Şükrü Aydın

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE

1-Beyhan Gedikoğlu

2-Gökhan Çakır

3-Savaş Öksüz

4-Aydın Soylu

5-İdris Akyüz

6-Kürşat Kırmaci

YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTE

1-Ahmet Özbek

2-Mustafa Güvercin

3-İbrahim Tabanoğlu

4-Ramazan Parlak

5-Engin Akyüz

6-Sinan İnci

7-Mehmet Coşkun

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

1-Deniz Şener

2-Cihat Murutoğlu

3-Volkan Deniz

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

1-Orhan Yıldırım

2-Ahmet Dilek

3-Ahmet Kalma

TEBRİK EDİYORUZ

Çaykara Gündem Ailesi olarak 4 sene boyunca Çaykara İlçemize Hizmet verecek olan Ali Şükrü Aydın ve Ekibini tebrik ediyor Şİrin İlçemiz Çaykara´ya Hizmet Sevdası yolunda kendilerine Başarılar Diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir