Çaykara 2020 YKS Sınavına Hazır

Çaykara 2020 YKS Sınavına  Hazır

Çaykara 2020 Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na hazır.Trabzon İlinde Eğitimde Lider İlçe konumunda bulunan Çaykara İlçesi yeni bir heyecan ile Öğrencilerinin 2020 YKS sınavına girmesini bekliyor.

İlkokuldan başlayarak ortaokul ve lisede 12 sene boyunca planlı olarak kurs ve Etüt çalışmaları ile sınavlara hazırlanan ve Senelerdir Planlı bir şekilde Üniversite sınavını için büyük bir emek veren öğrenciler için şimdi dikilen fidanlardan meyve toplama zamanı.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-ÇAYKARA EĞİTİMDE HER ZAMAN LİDER

Çaykara İlçesinin Eğitim Öğretim alanında Lider ve Farklı bir İlçe olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçesinde herkesin öğrencilerin başarısı için el birliği içinde ortak bir hedef etrafında kenetlendiğini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün planlı organizasyonu ve okullarımızda gerçekleştirilen Kurs ve ETÜT çalışmaları ile Öğrencilerin YKS sınavlarına hazırlandıklarını ifade eden Kaymakam Çiğdem kendilerinin de fırsat buldukça öğrencilerin bu tatlı heyecanlarını okullarda paylaştıklarını sözlerine ekledi.

Hafta içi ve hafta sonu gecenin geç saatlerine kadar öğrencilerin sınavlara hazırlandıklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçesinde Üniversite Sınavlarında bir çok başarının elde edildiğini aynı başarının bu yıl yaşanacağını bildiklerini bu anlamda sınavlara katılacak tüm öğrencilere zihin açıklığı ve başarı dileklerini iletti.

BAŞKAN TOK-GENÇLERİMİZ YİNE BAŞARACAK

Eğitimin Çaykara İlçesinde bir sevda olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara’da bulunan öğrencilerimizin mutlaka okumasının gerektiğini,öğrencilerin de bu bilinç ile yoğun bir tempo içinde sınavlara hazırlandıklarını ifade etti.

Çaykara İlçesinde Eğitim Camiasının Kaymakam Salih Çiğdem,kendileri,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Okul Yöneticileri,öğretmenler,öğrenciler ve veliler ile birlikte bir bütün oluşturduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok bu aşamaların tamamının zincirin halkaları ile birbirine bağlı olduğunu bu durumun ise Eğitimde Akademik başarının kalıcı olmasını sağladığını sözlerine ekledi.

Senelerdir yoğun bir tempo içinde sınavlara hazırlanan Öğrencilerimiz için şimdi final zamanı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok öğrencilerimizin çok başarılı olacaklarını,çok güzel bölümlere yerleşeceklerini bu anlamda Ülkemizde sınava girecek olan tüm öğrencilere başarı dileklerini ifade etti.

MÜDÜR ÇAMURALİ-İDDİALIYIZ BAŞARDIK YİNE BAŞARACAĞIZ

Çaykara İlçesi olarak 2020 YKS sınavında iddialı olduklarını Okul İdareleri ve Öğretmenler ile birlikte öğrencilerimizi sınavlara çok iyi hazırladıklarını ifade eden Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali sınavdan mükemmel bir sonuç beklediklerini ve Trabzon Birinciliği için İddialı olduklarını sözlerine ekledi

Müdür Çamurali Sözlerine şu şekilde devam etti.

16 Haziran 2019 tarihinde başladığımız Üniversite sınavına hazırlık çalışmalarında Allah’ın izni ile sona yaklaştık.Sınava hazırız ve öğrencilerimizin çok başarılı olacaklarına inanıyoruz.Bu süreçte 20189 Yaz mevsiminden başlayarak Çaykara Belediyesi Kız Öğrenci Yurdunun ve Akın Yerekaban Erkek öğrenci Yurdunun 12 ay hizmet vermesi başarının anahtarı olacaktır.

Öğrencilerimize bu zor süreçte eğitimlerinin yanında sosyal,kültürel ve sportif alanlarda Destek veren Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na,Çaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem’e,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’a,Hayırseverlerimizden Dr. Alaaddin Ersoy ve kardeşlerine,Akın Yerekaban ve kardeşlerine,Kemal Ayvacı’ya ve emeği geçen destek veren tüm hayırseverlere,meslektaşlarımıza,velilerimize ve Değerli, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

O SENE BU SENE

ÖĞRENCİLER 16 HAZİRAN 2019’DAN BU YANA YOĞUN ÇALIŞIYOR

Üniversite sınavına girecek olan öğrenciler Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün İlçemizde bulunan lise yöneticileri ve öğretmenler ile yapmış olduğu planlamaya göre 16 Haziran 2019 tarihinden bu yana yaklaşık 1 senedir yoğun bir tempo içerisinde 2020 YKS sınavına hazırlanıyorlar.

YURTLAR ÖĞRENCİLERİN EMRİNDE

YKS Üniversiteye hazırlık süreci ,içerisinde Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 ay boyunca kız ve erkek öğrenci yurtları sınavlara hazırlanan öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Bu süreç içerisinde öğrencilerin büyük bir bölümü Çaykara İlçesinde bulunan kız ve erkek öğrenci yurtlarına yerleştirilerek konaklama ve yemek ihtiyaçları Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılandı.

Bunun yanı sıra:

1-Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi

2-Çaykara Anadolu Lisesi

3-Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi

4-Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul İdareleri tarafından açılan Kurs çalışmaları ile öğrenciler bir sene boyunca planlı bir şekilde Üniversite sınavlarına hazırlandı.

Öğretmenler yoğun bir çalışma temposu içinde öğrencileri sınavlara hazırlamaya çalıştı

PANDEMİ SÜRECİ ÇALIŞMALARI ETKİLEMEDİ

Çalışmaların en yoğun olduğu ve öğrencilerden en fazla verimin alınabileceği dönemde Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit 19) salgın hastalığı ortaya çıktı.

16 Mart tarihinden itibaren Bilim Kurulunun almış olduğu karar ile okullar ve öğrenci Yurtlarının kapatılmasına karar verildi ve öğrenciler evlerine gönderildi.

Ancak Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu süreçte de boş durmadı hatta eskisinden çok daha yoğun bir tempo harcayarak öğrencilere ulaşma gayreti içerisinde oldu

Her öğretmen Uzaktan Eğitim yolu ile öğrencilerine ulaşarak onları sınavlara hazırlamaya çalıştı

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrenciler için  temin edilen kaynak kitaplar ve Deneme Sınavları Çaykara Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli öğretmenler tarafından her mahalle tek tek dolaşılarak öğrencilerin evlerinin kapısına bırakıldı

Karaçam’ın Seyrantepe’sinden Demirli ,Çambaşı,Taşlıgedik mahallesin e kadar her mahalleyi karış karış dolaştı Vefa Destek Grubundaki öğretmenler.Hem de defalarca.

Bu süreç içerisinde öğrencilere 36 tane Deneme Sınavı Uygulandı

BAYRAMLARDA ÖĞRENCİLER UNUTULMADI

Pandemi sürecinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Ramazan Bayramında öğrenciler unutulmadı

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından hazırlanan özel hediyeler yine Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu tarafından öğrencilerin evlerinin kapısına bırakıldı

ŞİMDİ MEYVELERİ TOPLAMA ZAMANI

Çaykara İlçesinde Eğitim adına şimdi meyveleri toplama zamanı.Tam 12 senedir Okul İdareleri ve öğretmenlerin yoğun fedakarlıkları ile sınavlara hazırlanan öğrenciler 27 ve 28 Haziran 2020 tarihlerinde ömürlerinin en önemli sınavı için ter dökecekler.

Haydi Bakalım Sevgili Gençler…

Şimdi meyveleri toplama zamanı

Şimdi Tıp Fakültesi zamanı

Şimdi Hukuk Fakültesi zamanı

Şimdi Eczacılık zamanı

Şimdi Uçak Mühendisliği zamanı

Çaykara İlçesinde sizden öncekiler bunu bize defalarca ispat ettiler.

Sizin de başaracağınızdan asla kuşkumuz yok…

Çaykara İlçesi adına Yeni yolculuğunuzda zihniniz ve yolunuz açık olsun



Anahtar Kelimeler: Çaykara Sınavına Hazır

İlginizi Çekebilir