Çaykara Akademisyenini Son Yolculuğuna Uğurladı

Çaykara Akademisyenini  Son Yolculuğuna Uğurladı

Çaykara’lı Akademisyen KTÜ Eski Dekanlarından Prof. Dr. Kamil Yazıcı Çaykara İlçesinde kılınan cenaze namazının ardından İlçenin Soğanlı Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara’lı Akademisyen KTÜ Eski Dekanlarından  Prof. Dr. Kamil Yazıcı  Çaykara İlçesinde kılınan cenaze namazının ardından İlçenin Soğanlı Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara’lı Akademisyen Prof. Dr. Kamil Yazıcı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Bir süreden bu yana rahatsızlığı sebebi ile hastanede tedavi gören Prof. Dr.  Kamil Yazıcı,tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde hayatını kaybetmişti..

 Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ) eski Dekanlarından olan Prof. Dr.  Kamil Yazıcı bir süre önce emekliye ayrılmıştı.

Merhum Kamil Yazıcı için 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 10.00’da  KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde bir tören gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Kamil Yazıcı’nın cenazesi daha sonra doğum yeri olan Çaykara İlçesine getirildi.

29 Aralık 2023 Cuma günü ikindi namazına müteakip Çaykara Merkez Camii önünde kılınan cenaze namazının ardından Çaykara Soğanlı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Kamil Yazıcı’nın cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Gümüş,KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Öksüz,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,KTÜ Personeli ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katılırken Cenaze Namazı ise Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak tarafından kıldırıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak merhum akademisyenimiz Prof. Dr. Kamil Yazıcı’ya Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



İlginizi Çekebilir