Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi İl Birinciliğinde Yarı Finalde

Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi İl Birinciliğinde Yarı Finalde

Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında yarı finale yükseldi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Masa Tenisi İl Birinciliği turnuvasında Çaykara Anadolu Lisesi Grup aşamasında oynadığı dört müsabakayı da kazanarak yarı finale yükselmeyi başardı.

Aynı zamanda profesyonel Masa Tenisi sporcusu olan Çaykara Anadolu Lisesi  Beden Eğitimi öğretmeni  Erol Malkoç yönetiminde ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında turnuvaya hazırlanan öğrenciler geçtiğimiz yıl elde ettikleri Trabzon İl Birinciliğinin ardından 2021 yılında da gözlerini Trabzon İli Şampiyonluk Kupasına çevirmiş durumda.

22-29 Kasım 2021 tarihleri arasında Trabzon Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştirilen Grup Müsabakalarında Çaykara Anadolu Lisesi dört müsabaka oynadı.Oynadığı dört maçı da kazanan ekibimiz bu dört karşılaşmada rakiplerine sadece 3 set verdi.Müsabakalarda alınan sonuçlar şu şekilde;

Çaykara Anadolu Lisesi

3

0

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi

Çaykara Anadolu Lisesi

3

2

Tevfik Serdar Anadolu Lisesi

Çaykara Anadolu Lisesi

3

1

Hasan Sabri Yetmişbir Anadolu Lisesi

Çaykara Anadolu Lisesi

3

0

Açı Koleji

Alınan bu sonuçların ardından ekibimiz Grup Birincisi olarak Yarı Final biletini cebine koydu.

29 Kasım 2021 Pazartesi günü Turnuvada yarı final ve Final maçlarının heyecanı yaşanacak.

Yarı Final müsabakalarında Grup Birincisi olan ekibimiz Çaykara Anadolu Lisesi diğer grubu ikinci sırada tamamlayan Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi ile finale yükselebilmek için karşılaşacak.Yarı Final müsabakası saat 10.00’da Trabzon Hayri Gür Spor salonunda oynanacak.

Yarı Finalin diğer müsabakasında ise diğer grubu lider tamamlayan Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Grubumuzu ikinci sırada tamamlayan Sürmene Hasan Sabri Yetmişbir Anadolu Lisesi final bileti alabilmek için karşı karşıya gelecekler.

Yarı Final müsabakalarını kazanan ekipler bu gün saat 12.00’da Trabzon İl Birinciliği için,kaybeden ekipler ise Trabzon İl Üçüncülüğü için Hayri Gür Spor Salonunda karşı karşıya gelecekler.



İlginizi Çekebilir