Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi Turnuvasında Trabzon İl Dördüncüsü

Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi Turnuvasında Trabzon İl Dördüncüsü

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Masa Tenisi Turnuvasında Çaykara Anadolu Lisesi Trabzon İl Dördüncüsü olmayı başardı.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Masa Tenisi Turnuvasında Çaykara Anadolu Lisesi Trabzon İl Dördüncüsü olmayı başardı.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Sporları kapsamında  toplam 34 takımın katılımı ile gerçekleştirilen Liseler arası Masa Tenisi Trabzon İl Müsabakaları  5-13 Aralık 2022 tarihleri arasında Trabzon Hayri Gür Spor Salonunda  gerçekleştirildi.

Akademik başarılarının yanı sıra Sosyal,Kültürel ve Sportif etkinliklere çok büyük bir önem verilen Çaykara İlçesinde Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi Trabzon İl Turnuvasında İl Dördüncülüğü Kupasını Çaykara İlçesine getirmeyi başararak başarı halkasına bir yenisini daha eklemeyi başardı.

Ders dışı çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği çalışma ve antrenmanları ile öğrencilerini spor müsabakalarına hazırlayan Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç,bu başarısı ile Çaykara İlçesine kazandırmış olduğu sayısız kupalara bir yenisini daha eklemiş oldu.

Grup müsabakalarında oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak Yarı Finale çıkmayı başaran Çaykara Anadolu Lisesi önce Yarı Fin al ardından ise üçüncülük müsabakasını kaybederek Trabzon İl Dördüncüsü oldu.

Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi takımının grup müsabakalarında aldığı sonuçlar şu şekilde;

Mahmut Celalettin Ökten AİHL (0),Çaykara Anadolu Lisesi (3) 

Derecik Anadolu Lisesi (0), Çaykara Anadolu Lisesi (3) 

 Sosyal Bilimler Lisesi 0, Çaykara Anadolu Lisesi (3) 

Çarşıbaşı Anadolu Lisesi (0), Çaykara Anadolu Lisesi (3) 

 Sınav Koleji( 0), Çaykara Anadolu Lisesi (3)

ÇEYREK FİNAL MÜSABAKALARI

Çaykara Anadolu Lisesi (3) Şalpazarı İHL(1)

Çaykara Anadolu Lisesi (3) Affan Kitapçıoğlu Lisesi(1)

Çaykara Anadolu Lisesi (2)Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi(3)

YARI FİNAL MÜSABAKALARI

Çaykara Anadolu Lisesi Yarı Final maçında Beşikdüzü MTAL ile karşılaştı.Keyifli ve çekişmeli geçen karşılaşmadan 3-2 yenik ayrılan ekibimiz bu şekilde Finale yükselme şansını kaybetti.

Turnuvanın Üçüncülük Dördüncülük müsabakasında Vakfıkebir Gülbahar Hatun AİHL ile karşılaşan ekibimiz bu müsabakadan da 3-2 yenik ayrılarak Turnuvayı Trabzon İl Dördüncüsü olarak Tamamlamayı başardı.



İlginizi Çekebilir