Çaykara Anadolu Lisesinden KTÜ'ye Ziyaret

Çaykara Anadolu Lisesinden KTÜ

Çaykara Anadolu Lisesi tarafından Meslek seçimlerinde Öğrencilere Yardımcı olmak amacı ile KTÜ’ye çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Öğrencilerin geleceklerini şekillendirmek ve ilgili oldukları meslekler hakkında bilgi almalarını sağlayabilmek için birçok fakülte ziyaret edildi.

Öğrenciler sırasıyla tıp fakültesi, diş hekimliği fakültesi, bilgisayar mühendisliği fakültesi, hukuk fakültesi, ve eczacılık fakülteleri gezildi. Bu fakülteler bünyesinde bulunan simülasyon merkezi, sterilizasyon ünitesi, birçok laboratuvar, duruşma salonu ve birebir diş çekiminin yapıldığı klinik ortam yerinde incelendi.

Fakültelerin her birinde, akademisyenler öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yaptılar. Öğrenciler merak ettikleri konularda sorular sordu ve akademisyenler bu sorulara içtenlikle cevap verdiler.

MÜDÜR ÇELİK-EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Çaykara Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Çelik,gerçekleştirilen Gezi Organizasyonu ile ilgili olarak Gazetemize şu açıklamalarda bulundu.

Bu gezi sayesinde öğrenciler sınava yönelik motivasyonlarında olumlu yönde gelişme olacağını ummakta olup bu etkinliğin düzenlenmesini sağlayan ve öğrencilerimize eşlik eden Rehber öğretmenimiz Zehra Yılmaz'a ve  öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi akademisyenlerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Anadolu Lisesinden ' Ziyaret

İlginizi Çekebilir