Çaykara Ataköy Hastanesinde 'Başhekimlik Devir Teslimi' yapıldı

Çaykara Ataköy Hastanesinde

Türkiye´de kendi alanında 10 hastaneden biri olarak Çaykara´nın bir mahallesinde hizmet veren Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimlik devir teslimi yapıldı.

Türkiye´de, İstanbul Bakırköy, Erenköy, Samsun, Manisa, Adana, Elâzığ, Bolu, Bursa, Tokat İli merkezlerinde faaliyet gösteren toplam 10 adet Psikiyatri Hastanesinden biri olan ve Çaykara´nın bir mahallesinde 2004 yılından beri bölgeye başarı ile hizmet veren Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde 7,5 yıldır Başhekimlik görevini vekâleten yürüten Of Devlet Hastanesi Başhekimi Çaykaralı hemşehrimiz Op. Dr. Şaban Uysal, Başhekimlik görevini aynı hastanede görev yapan Uzm. Dr. Ayşe Çakır Köksal‘a devretti.

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde  yapılan devir teslim töreninde konuşan Op.Dr. Şaban Uysal, "Şubat 2015 yılında Of Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini yürütürken Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimlik görevi tarafıma verildi. Bu bölgenin bir evladı olarak, bu onurlu görevi hiçbir maddi karşılık beklemeksizin tüm idareci arkadaşlarım ile hep çözüm odaklı, hasta odaklı ve çalışan odaklı yapmaya çalıştım ‘’dedi.

Dr.Uysal,” ülkemizin Psikiyatri alanındaki 10 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları dal hastanesinden birisi olduğumuzun farkında olarak ve bölgemizdeki 9 ile hitap etmenin görev ve sorumluluk anlayışı içinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu süreçte çalışma imkânı bulduğum İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Samet Çifyçi’ye ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri Çiler Göç’ e ve Zafer Çağlar’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni göreve başlayan Uzm.Dr.Ayşe Çakır Köksal’a başhekimlik görevinde başarılar diliyorum. Psikiyatri Uzmanı olması nedeniyle Başhekimlik görevinde daha fazla katkı sunacağını ve başarılı olacağını düşünüyorum. Kendisine ihtiyaç duyduğu konularda her zaman yardıma hazır olduğumu da hatırlatmak isterim. Bu görev değişikliğinin, görevde bayrak yarışı olduğunu düşünerek hastanemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum,” ifadesini kullandı.

Başhekimlik görevini devralan Uzm.Dr.Ayşe Çakır Köksal yaptığı konuşmada Dr.Uysal’a bugüne kadar sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından hastane yönetimi olarak Dr.Uysal’a görevi süresince yaptığı başarılşı çalışmalardan dolayı plaket takdimi yapıldı.



İlginizi Çekebilir