Çaykara Ata'mızı Saygı İle Andı

Çaykara Ata

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Aramızdan Ayrılışlarının 82. Yıl Dönümünde Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni ile anıldı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Aramızdan Ayrılışlarının 81. Yıl Dönümünde Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni ile anıldı.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDE

10 Kasım Atatürk´ün Anma Günü Etkinlikleri ile ilgili  Hükümet Konağı önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi

Çelenk Sunma Törenine Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Yunus Emre NERGİZ,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Ahmet KAYLAN,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Ak parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,CHP Çaykara İlçe Başkanı İsmail Sarı,Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç  ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Muhtarlar,Çaykara Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Işıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Dündar,Kurum Amirleri katıldılar.

Çelenk Sunma Töreninde ilk olarak Çaykara Kaymakamı Osman ÇELİKKOL  daha sonra ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafın dan Atatürk Anıtına Çelenk sunuldu.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile birlikte Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

GÜNÜN ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMA

10 Kasım ve Atatürk´ü Anlamak temalarının işlendiği günün anlam ve önemini ifade eden konuşma Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatih Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

PANDEMİ SEBEBİ İLE TÖRENLER SINIRLI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) Salgın Hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilmesi planlanan Tören  Bakanlık tarafından alınan karar gereği insan ve Toplum Sağlığı sebebi ile gerçekleştirilemedi.

Öte yandan 10-16 Kasım Atatürk Haftası boyunca okullarımızda Sınıflarda Atatürk Haftası ile ilgili etkinlikler Pandemi Kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilecek ve sınıflarda bulunan Atatürk Köşeleri güncellenecek.



Anahtar Kelimeler: Çaykara ' Saygı

İlginizi Çekebilir