Çaykara Belediye Başkan Adayı Saylan'dan Mesaj Var

Çaykara Belediye Başkan Adayı Saylan

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanife Saylan Adaylık Sürecinin devam ettiği ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı Hanife Saylan bir mesaj yayınlayarak kendisine destek verenlere teşekkür etti ve adaylık sürecinin devam ettiğini ifade etti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı olan Hanife Saylan,Aday Adaylığı sürecinin en heyecanlı günlerinde bir mesaj yayınladı.

İşte Başkan Aday Adayı Hanife Saylan’ın mesajı

Çok Kıymetli Çaykara Halkı! 

Aday adaylık sürecinin sonuna yaklaştığımız şu günlerde kararlı bir şekilde başladığımız yola hiçbir siyasetçinin, yöneticinin,  bürokratın referans ve desteğini talep etmeden devam ediyoruz. 

Girmiş olduğumuz bu hizmet yarışında herhangi bir siyasi ve ticari beklentimiz olmadan gayemiz Çaykara'ya ve Çaykara insanına hizmet edebilmek. Bu amaçla yapılmayanlarla değil yapacaklarımızla, dedikoduyla değil icraatla,  sadakatla değil liyakatla ilçemizin yönetimine talibim.

 İlkeli,  kararlı ve dimdik ayakta duran bir Çaykara kadını olarak belediye başkanlığı adayının belirleneceği bu son düzlükte öncelikle beni cesaretlendiren, motive eden ve desteğini  eksik etmeyen eşime ve yine bana  cesaret veren, destek veren yaşlılarımıza, kadınlarımıza ve tüm Çaykara insanımıza teşekkür ediyorum. 

Belirlenecek adayın ilçemiz ve insanımız için hayırlı olmasını Rabbimden diliyor, siz Çaykaralı hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.



İlginizi Çekebilir