Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Muhtarlar İle Buluştu

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Muhtarlar İle Buluştu

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Muhtarlar ile bir araya geldi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçesinde görev yapan Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek Muhtarların talep ve dileklerini dinledi.Çaykara Belediyesi İmar İşleri Müdürü Ömer Dinç de toplantıya katıldı.

22 Mart 2023 Çarşamba Günü Çaykara Muhtarlar Derneği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk  ile Muhtarlar katıldılar.

BAŞKAN ÖZTÜRK-HEP BİRLİKTE ÇAYKARA’YA HİZMET VERİYORUZ

Toplantının açılış konuşması ve yöneticiliği Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk tarafından gerçekleştirildi.

Toplantıda  Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak geçtiğimiz hafta içinde Trabzon İlinde Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’nu  ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Öztürk ,gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretler esnasında Çaykara İnsanının talep ve isteklerini ilgili Kamu Kurumlarına iletme İmkanı yakaladıklarını ifade etti.

Toplantıda bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok’un her zaman ve her ortamda Muhtarlarımızın yanında olduklarını,Mahallelere hizmet taşıma noktasında hem çok önemli katkı sunduklarını hem de sahada kendileri ile birlikte çalıştıklarını bu anlamda Çaykara Muhtarları olarak  Belediye Başkanı Hanefi Tok’a minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Yeni seçilen Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak büyük bir şevk ve heyecan ile Çaykara İlçesine hizmet verme noktasında yoğun bir tempo ile çalışmaya başladıklarını ifade eden Başkan Mehmet Öztürk,Trabzon Büyükşehir B elediye Başkanımız Çaykara’lı hemşerimiz Sayın Murat Zorluoğlu ile Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Henefi Tok’un her zaman olduğu gibi yanlarında olduğunu ve bunun kendileri için çok büyük bir güç olduğunu sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK MUHTARLARI DİNLEDİ

Toplantıda Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Muhtarlar Dernepğinin yeni yönetim kurulunun seçilmesinin ardından ilk defa bu toplantı aracılığı ile Muhtarlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı yakaladıklarını ifade etti.

2022 Yılında da daha önceki senelerde olduğu gibi Trabzon Valiliği,Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesinin ortak Koordinasyonu ile ve hazırlanan projeler ile Çaykara insanına hizmet taşımaya devam ettiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 2023 yılında da Muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda bu talepleri öncelik sırasına koymak sureti ile insanlarımıza hizmet taşımaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

6 Şubat 2023 tarihinde 11 İlimizde meydana gelen Deprem felamketi sonrasında millet olarak yaralaruın zsarılması noktasında tek yumruk haline geldiğimizi ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Devletimizin tüm imkanlharını deprem bölgesine aktardığını,yaralarımızın en kısa sürede sarılacağını,deprem bölgelerine destek noktasında Trabzon İlimizin Ülke genelinde en önde gelen illerimizden bir tanesi olduğunu ve Trabzon İlimizin tüm imkanları ile derpremzedelerin yardımına koştuğunu ifade etti.

Hem Deprem Bölgesine destek ve katkı anlamında hem de depremden sonra depremden zarar gören vatandaşların Çaykara ilçesinde barındırılmaları anlamında Çaykara ilçesinde tüm muhtarlarımızdan çok büyük destek gördüklerini ifade eden Başkan Tok bu destek ve katkılardan dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Trabzon İlinin en çetin coğrafyasında insanlara hizmet taşıma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçesinde yatırımların devam ettiğini,Kentsel Dönüşümde ikinci etaba başladıklarını, Gençlerimiz için çok büyük bir öneme sahip olan Gençlik Merkezi’nin öğrencilerimizin ve gençlerimizin hizmetine açıldığını,Çaykara Belediyesi Konferans Salonunun yepyeni ve modern yüzü ile 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı ile birlikte Çaykara ilçesine hizmet vermeye başladığını,Konferans salonunun Çaykara ilçesine farklı bir renk ve güzellik kattığını,Çaykara Belediyesi Düğün Salonunun yapımının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde Çaykara insanına hizmet vermeye başlayacağını,Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatının tamamlandığını ve 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı itibarı ile öğrencilerimize hizmet vermeye başladığını sözlerine ekledi.

Çaykara ilçesinin hem Trabzon ilimizin hem de ülkemizin en önemli Turizm merkezlerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok her turizm sezonunda Çaykara İlçesi ile Turizm Merkezleri Uzungöl ve Sultanmurat Yaylasına ilginin giderek arttığını milyonlarca misafirin burfaları ziyaret ettiğini ve konakladığını,Turizm sayesinde ülke ekonomimize de hareket ve canlılık kazandırdığını bu anlamda Çaykara ilçesinin Ülke Turizminin Can Damarlarından bir tanesi olduğunu,Çaykara ilçesinin her mahallesinin her yaylasının farklı bu güzelliklere sahip olduğunu ve turizmi buralara da kazandırabilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Çaykara Seyir Terası ile projeyi alan müteahhidin projeye konaklama eklemek istediğini bu anlamda proje değişikliği çalışmasına gidildiğini ifade eden Başkan Tok projenin onaylandığını ve önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacağını sözlerine ekledi. 

Yayla yolları ile ilgili önemli bir sıkıntının olmadığını ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok zaten bu sene çok fazla kar yağmadığını,Ramazan Bayramının ardından kademeli olarak tüm yayla yollarını ulaşıma açacakların ı sözlerine ekledi.

Çaykara Bayburt arasında yapımı devam eden Trabzon Çaykara İlçesi ile Bayburt Aydıntepe İlçeleri arasında yapılması planlanan Karaçam Geçişi Soğanlı Dağ Tüneli ve Bağlantı yolları ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Karaçam Merkeze kadar taş ve istinat duvarlarının tamamlandığını,Çevre Düzenleme çalışmalarının devam ettiğini,Çaykara İlçe Merkezinde de bu yol ile ilgili çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçesinde öğrenci yurtları konusunda her hangi bir sıkıntının bulunmadığını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,öğrencilerimizin son derece modern yurtlarda tüm ihtiyaçları karşılanarak ve mükemmel bir eğitim altyapısı ile profesyonel eğitimciler tarafından güven içinde geleceklerine hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Çaykara Organize Sanayi sitesinin yapımının tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok önümüzdeki günlerde Çaykara İnsanımıza hizmet vermeye başlayacağını ve Organize Sanayi Sitesinin Çaykara İlçesine farklı bir renk ve güzellik katacağını sözlerine ekledi.

2023 Yılı Ramazan ayının 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayacağını anımsatan Belediye Başkanı Hanefi Tok ,Çaykara Belediyesi olarak her sene Ramazan Ayında gerçekleştirmiş oldukları İftar Çadırı uygulamasına bu yıl da devam edeceklerini İlçe Merkezinde bulunan Sultanmurat Lokantasında her akşam 200 kişilik yemek çıkacağını bu yemeğin Çaykara Belediyesine maliyetinin yaklaşık 450 000 TL civarında olduğunu Çaykara Belediyesinin mali hesaplarına dokunmadan sağlamış oldukları çeşitli destek ve katkılar ile bu maliyeti karşıladıklarını sözlerine ekledi. 

Toplantıda daha sonra her mahalle muhtarı tek tek söz alarak kendi mahallesinin ihtiyaçları ile ilgili taleplerini dile getirdi.



İlginizi Çekebilir