Çaykara Belediyesi Hizmet Ekibi Adıyaman'da

Çaykara Belediyesi Hizmet Ekibi Adıyaman

Çaykara Belediyesi Hizmet Ekibi deprem dolayısı ile Arama Kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Adıyaman’a gittiler.

6 Şubat 2023 Pazartesi sabah saatlerinde meydana gelen ve tüm Ülkemizi Yasa boğan Deprem felaketinin ardından milletimiz yaralarımızı sarmaya çalışıyor.Bu çalışmalarda Çaykara Belediyesi de Hizmet Ekibini Adıyaman’a göndererek Sosyal Belediyecilik  Sorumlululuğu  anlamında görevini fazlası ile yerine getiriyor.

7 Şubat 2023 Salı sabah saatlerinde Çaykara İlçesinden hareket eden Çaykara Belediyesi Hizmet ekibi 5 kişilik bir ekipten oluşuyor.Gürkan Aygün,Mehmet Öksüz,Cemal Yıldız,Soner Keskin,Osman Ağıralioğlu’ndan oluşan Çaykara Belediyesi Hizmet ekibi Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ekibi ile birlikte Adıyaman’a gittiler.

Akşam saatlerinde Adıyaman’a ulaşan ekibimiz burada AFAD Ekibine dahil olarak arama kurtarma çalışmalarına başladılar.Gece boyunca elle arama kurtarma çalışmalarına katılan ekibimiz mucizelere de tanıklık ederek yaklaşık 48 saat sonra göçük altından çıkarılan vatandaşlarımızın kurtuluşuna ve hayata tutunmalarına destek oldular.

Çaykara Belediyesi Hizmet Ekibi AFAD Arama Kurtarma ekibi ile birlikte yoğun bir şekilde Arama Kurtarma çalışmalarına katılarak vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor.



İlginizi Çekebilir