Çaykara Belediyesi Yeni Dönem Meclis Üyeleri Belli Oldu

Çaykara Belediyesi Yeni Dönem Meclis Üyeleri Belli Oldu

Çaykara Belediyesi Yeni Dönem Meclis Üyeleri Belli Oldu

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel seçimleri sonrasında Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri belli oldu.

Bilindiği gibi iki Dönem üst üste Çaykara Beldiye Başkanlığı görevini yürüten Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un Adaylığındaki AK Parti seçimlerde 4064 oy alarak Çaykara Belediye Başkanlığını kazanmış ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok üst üste üçüncü Dönem Çaykara İlçesine Hizmet verme hakkını elde etmişti.

Yerel seçimler sonucunda 11 Üyelik Çaykara Belediye Meclisinde AK Parti’den 10(on) ve BBP’den 1 Üye olmak üzere toplamda 11 üye seçldiler.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında 11 Kişilik Çaykara Belediye Meclisi şu isimlerden oluştu.

1-Seyfullah Kaya (AK Parti)

2-İrfan Ayal (AK Parti)

3-Murat Öz (AK Parti)

4-Bayram Karaçay (AK Parti)

5-Bünyamin Erdoğan (AK Parti)

6-Temel Kırmacı MHP (AK Parti)

7-Reşat Kaya (AK Parti)

8-Hatice Esra Akdoğan (AK Parti)

9-Ahmet Akbaş (AK Parti)

10-Mehmet Keleş (BBP) 

11-Necmettin Özkul-Kontenjan (AK Parti)

BAŞKAN SELÇUK-TECRÜBELİ EKİBİMİZ İLE ÇAYKARA İLÇESİNE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından  bir Basın Açıklaması Gerçekleştirdi. 

Başkan Selçuk’un Basın Açıklaması şu şekilde: 

AK Parti İktidarları Döneminde Çaykara İlçemizde çok güzel projeleri hayata geçirdik.Çaykara İlçe Merkezimize ve Mahallelerimize en güzel hizmetleri taşımaya çalıştık. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Riyasetlerinde ,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’un gayretli ve fedakarca çalışmaları ile Çaykara İlçesini ve Mahallelerini tabiri caiz ile birer şantiyeye çevirdik.

Hazırlamış ve hayata geçirmiş olduğumuz onlarca proje ile Çaykara İlçemizin Modern bir Şehir konumuna gelebilmesi için çok büyük emekler verdik. 

Bu süreçte bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan Tüm Meclis üyelerimize İlçe Başkanı olarak minnetlerimizi sunuyoruz. 

Şimdi yeni bir yolculuğa çıkma zamanı. 

İki Dönem AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığı ve iki dönem de Çaykara Belediye Başkanlığı görevini çok büyük bir başarı ile yürüten Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok şimdi yeni ekibi ile birlikte ve yepyeni bir heyecan ile Çaykara İlçemize hizmet verme sevdası yolunda yola çıkıyor. 

Çok kaliteli ve profesyonel bir ekip ile birlikte yola koyuluyoruz. Deneyimli Belediye Başkanımızın yanında Deneyimli Meclis üyeleri tecrübeleri ile ekibimize yön gösterecek. 

Bu ekibimizin içine serpiştirdiğimiz genç kardeşlerimiz siyasetin içinde pişerek geleceğin siyasetçileri olarak yetişirken aynı zamanda dinamizm ve enerjileri ile de ekibimizin heyecanına yeni bir heyecan katacak. 

Ekip olarak en önemli hedefimiz öncelikle Çaykara İlçemizde ve Mahallelerimizde devam etmekte olan projeleri tamamlamak,onay bekleyen projeleri ise hayata geçirmek. 

Daha sonrasında ise yeni hazırlayacağımız proje ve çalışmalar ile Çaykara insanımızın hak etmiş olduğu yaşam ortamına kavuşmasını sağlamak olacak. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verilmiş bir sözümüz var.AK Parti’yi Trabzon İlinde Şampiyon İlçe yapmak için tüm ekibimiz ile birlikte 31 Mart tarihine kadar yoğun bir çalışma temposu ile çalışmaya devam edeceğiz. 



İlginizi Çekebilir