Çaykara Bilek Güreşinde Trabzon Şampiyonu

Çaykara  Bilek Güreşinde Trabzon Şampiyonu

Bilek Güreşi Trabzon İl Müsabakalarında Çaykara İlçesinden 5 öğrenci Trabzon İl Birincisi oldu.

Bilek Güreşi Trabzon İl Müsabakalarında Çaykara İlçesinden 5 öğrenci Trabzon İl Birincisi oldu.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Lise Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Bilek Güreşi Turnuvasında Çaykara İlçesi takım halinde şampiyon olmayı başardı.

Okul Sporları kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Bilek Güreşi müsabakaları 9-10 Kasım 2022 tarihlerinde Beşirli Spor kompleksinde gerçekleştirildi.

Müsabakalara değişik kategorilerde katılan Çaykara Anadolu Lisesi ve Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri 5 ayrı kategoride Trabzon İl Şampiyonluğu,3 ayrı kategoride Trabzon İl İkinciiği,1 kategoride Trabzon İl Üçüncülüğü ve 1 kategoride de Trabzon İl Dördüncülüğü elde ederek Trabzon İlinde Çaykara İlçesini en güzel şekilde temsil ettiler.

ÇPL’DEN ÜÇ BİRİNCİLİK

Trabzon okul sporları kapsamında gençlik spor bakanlığı tarafından yapılan il geneli liseler arası bilek güreşi turnuvasında ÇÇPAL lisesi öğrencileri kendi kilolarında 1. Ci oldular.Sol kol 86 kiloda Mehmet Eren Kılıç 1.sağ kolda2.oldu.Sefa  Balçık 80 kiloda her iki kolda 1.oldu.Abdülhekim Yıldız sağ kolda 1. Sol kolda 3. Oldu.Enes yanık sağ kolda 4. Oldu

ANADOLU LİSESİNDEN İKİ BİRİNCİLİK

Çaykara Anadolu Lisesi öğrencilerinden Yasin İhtiyar ile Kemal Kurt kendi kilolarında Trabzon İl Birincisi olarak Çaykara İlçesine iki altın madalya kazandırmayı başardılar.

5 ALTIN,3 GÜMÜŞ,1 BRONZ MADALYA

Elde edilen bu sonuçların ardından Çaykara İlçesinden turnuvaya katılan öğrenciler toplamda 5 altın,3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak yarışmaya damgalarını vurmayı başardılar.

ASLAN PAYI ÖĞRETMENLER GÜLER VE AYDIN’IN

Öğrencilerin bu başarıları elde etmelerinde en büyük pay sahibi Beden Eğitimi Öğretmenlerinin.Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Güler ile Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Sertaç Aydın hem derslerde hem de ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında öğrencilerini turnuvaya özel olarak hazırlayarak ve motivasyonlarını en üst düzeyde tutarak elde edilen bu başarını Mimarları olmayı başardılar.



İlginizi Çekebilir