Çaykara bir değerini daha kaybetti

Çaykara bir değerini daha kaybetti

Çaykara Işıklı Mahallesinden Uzman Doktor Cemal Özkan Koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti.

Çaykara Işıklı Mahallesinden Uzman Doktor Cemal Özkan ikamet ettiği Denizli’de Koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti.

Ülkemizin değişik yerlerinde görev yapan Nöroloji uzmanı Cemal Özkan son olarak görev yaptığı Denizli’de emekli olduktan sonra aynı yerde ikamet etmeye başladı.  Doktorluk yaptığı süre içinde halkla kurduğu sıcak ilişkilerle herkesin takdirini toplayan Özkan ayrıca spora olan merakı ile de birçok maraton koşularına katılarak dereceler aldı.

Memleketi Çaykara’ya her geldiğinde Of ilçesinde iner, çantasını sırtına alarak Çaykara’ya yürüyerek Işıklı mahallesindeki evine bu şekilde gelirdi.

Çaykara’nın büyük değeri olan Dr. Cemal Özkan’ın cenazesi 20.04.2020 Pazartesi günü Denizli’de öğle namazı müteakip kılınacak namazın ardından aynı yerdeki şehir mezarlığına defnedilecektir.

İrtibat:

Ağabeyi Orhan Özkan: 0530 934 22 81

Kayınbiraderi Celal Haznedaroğlu: 0533 447 90 11

Çaykara Gündem Gazetesi ailesi olarak Dr.Cemal Özkan'a Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara değerini kaybetti
Vedat Batu
21.04.2020 05:43:05
Cemal Ozkan'i Caykara Merkez Ilkokulu'ndan animsiyorum. 1953 yilinin sanbaharinda okula baslamistik. Cemal bizlerle 2 yil kadar okuduktan sonra babasinin gorevli oldugu Diyarbakir'in Bismil ilcesine gitmisti. Cemal'i uzun yillar sonra 1977 yilinda Caykara'da gormustum. Merhume Hadiye Guvener ogretmenimizdi. Cemal guzel konusur ve guzel siir okurdu. Su siir beytini okuyusunu dun gibi animsiyorum: Padisah, hain baykus dusmanlarla birlikti, Buyuk Millet Meclisi O'na cevabi dikti. Kendisine rahmet diliyor, ailesine bassagligi diliyorum. Vedat Batu Chicago, Amerika Birlesik Devletleri 20 Nisan 2020

İlginizi Çekebilir