Çaykara Çanakkale Şehitlerimizi Anıyor

Çaykara Çanakkale Şehitlerimizi Anıyor

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile Çaykara İlçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Çanakkale Şehitlerini Anma Günü sebebi ile Çaykara İlçesinde tüm Resmi Kurumlar ile işyerleri ve evler bayraklar ile süslendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ile ilgili olarak 18 Mart 2023 Cumartesi Günü saat 10.00’da Çaykara Hükümet Konağı önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Çelenk Sunma Törenine Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili J. Astsb. Kd. Bşçvş. Aşkın Hava,İlçe Emniyet Amiri Alparslan Albayrak,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının amirleri ve temsilcileri katıldılar.

Çaykara Zeki Bilge Ohrtokulu tarafından hazırlanan Çelenk Sunma Töreninde Çaykara Kaymakamlığı adına Kaymakam Muhammet Güzel ve Çaykara Belediyesi adına Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Atatürk Büstüne Çelenk sunumu gerçekleştirildi ve ardından İstiklal Marşımız eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ile ilgili Resmi Program 20 Mart 2023 Pazartesi Günü saat 10.00’da Çaykara Belediyesine ait yapımı yeni tamamlanan Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.



İlginizi Çekebilir