Çaykara Çanakkale Şehitlerini Andı

Çaykara Çanakkale Şehitlerini Andı

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile Çaykara Belediyesi Konferans Salonunda Çanakkale Şehitlerini Anma programı gerçekleştirildi.

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu tarafından hazırlanan Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 20 Mart 2023 Pazartesi Günü saat 10.00’da Çaykara Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Anma Programına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Astsb. Kd.Bşçvş. Aşkın Hava,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Çanakkale Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra Çanakkale Şehitlerimiz için Sala okundu.

Zeki Bilge Ortaokulu öğrencilerinden İlayda Bilici tarafından Günün Anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.

Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencilerinden Ayşenaz Bulut ve Hikmet Doğan Aliefendioğlu’nun sunumları ile gerçekleştirilen Çanakkale Zaferi adlı video gösterimi beğeni ile izlendi.

Zeki Bilge Ortaokulu Müzik Öğretmeni Fatih Günay yönetiminde birbirinden güzel kahramanlık ve Çanakkale Türkülerinin büyük bir başarı ile sahneye konulduğu Çanakkale Orotoryosu tarafından sahneye konulan program çok büyük bir beğeni ile izlendi.

Zeki Bilge Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Mualla Hilal Taşkın Yönetiminde Öğrenciler tarafından hazırlanan Çanakkale Şehitleri isimli muhteşem Drone gösterisi programa katılan misafirler tarafından alkışlar eşliğinde izlendi.

Programın son bölümünde Öğrenciler tarafından hazırlanan ve Çanakkale Şehitlerimizin hayatlarını ve yaşam şekillerinin dramatize edildiği Çanakkale Şehitleri Sergisi büyük bir ilgi gördü.Kaymakam Güzel ve Başkan Tok her  etkinlik stantını tek tek gezerek görevli öğrencilere hem teşekkür etti hem de etkinlikleri ile ilgili bilgi aldı.

Programın son bölümünde ise Zeki Bilge Ortaokulu tarafından Çanakkale Şehitlerimizin 18 Mart 2015 tarihindeki günlük öğle yemekleri olan hoşaf ve somun ekmeği protokole ve misafirlere ikram edildi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Çanakkale Şehitlerini

İlginizi Çekebilir