Çaykara Çanakkale Şehitlerini Andı

Çaykara Çanakkale Şehitlerini Andı

Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile Çaykara Hükümet Konağı önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Saat 09.30’da gerçekleştirilen Çelenk Sunma Törenine Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Astsb.Kd.Bşçvş. Aşkın Hava, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz, Kurum ve Daire Amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Programda Çaykara Kaymakamlığı adına Kaymakam Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanlığı adına Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Atatürk Büstüne Çelenk sunuldu. Çelenk Sunma programı Çanakkale Şehitlerimizin manevi huzurunda gerçekleştirilen Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile sona erdi.

Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Resmi programı Ataköy Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlandı. Ancak Çaykara İlçesinde son 1 haftadır devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebi ile okulların kar tatili olmasından dolayı Resmi Program Kaymakam Muhammet Güzel tarafından önümüzdeki haftaya ertelendi.

Önümüzdeki hafta havanın müsait olduğu bir günde önce Taşkıran Eğitim Kurumları Spor Salonunda İstiklal Marşı’nın Kabul Edilişinin 101. Yıl Dönümü ve İstiklal Marşının yazarı Ulusal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısı ile hazırlanan program gerçekleştirilecek. Ardından ise Ataköy Mahallesinde Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile hazırlanan Resmi Program gerçekleştirilecek.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Çanakkale Şehitlerini

İlginizi Çekebilir