Çaykara Deprem Bölgesinde Bulunan Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dikiyor

Çaykara Deprem Bölgesinde Bulunan Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dikiyor

Çaykara İlçesinde ÇAYDER Kadın Kooperatifi gönüllü bayanları tarafından depremden zarar gören çocuklar için bayramlık kıyafet dikimine başlanıyor.

Çaykara İlçesinde ÇAYDER Kadın Kooperatifi gönüllü bayanları tarafından depremden zarar gören çocuklar için bayramlık kıyafet dikimine başlanıyor.

İstanbul’dan Çaykara İlçesine Depremden zarar gören vatandaşlar için Kıyafet malzemesi desteği gerçekleştirildi.ÇAYDER Kadın Kooperatifi Gönüllü bayanları tarafından Ramazan ayı boyunca dikilecek olan kıyafetler Ramazan Bayramında Deprem Bölgelerinde  Depremden zarar gören çocuklara ulaştırılacak.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel  Somuncu’nun girişimleri ile gerçekleştirilen destek kapsamında İstanbul’da faaliyet gösteren KİPAR Tekstil tarafından 1 buçuk ton ağırlığında ve 3500 metre kıyafet yapımına hazır halde kumaş gönderildi.

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremden bu yana  ÇAYDER Kadın Kooperatifi yönetiminde gönüllü bayanlar tarafından dikimleri gerçekleştirilerek başta Çaykara İlçesinde ikamet eden depremden zarar gören vatandaşlar olmak üzere Deprem Bölgesinde bulunan vatandaşlara ulaştırılıyor.

ÇAYDER Kadın Kooperatifi Başkanı Ayşegül Sayar,Müdür Betül Özer ile Giyim Üretim Teknolojisi öğretmeni Çaykara Fatma i Bilge Anaokulu  Müdür Yardımcısı Şengül Somuncu yönetimindeki gönüllü bayanlar deprem anından bu güne kadar depremden zarar gören vatandaşlar için kıyafet dikimi gerçekleştirdiler.Öğretmenler ve Gönüllü bayanlar Ramazan Ayı boyunca bu defa Depremden Zarar gören çocuklar için kıyafet dikecekler.

6 Şubat Depreminden bu yana Hayırsever İş Adamlarının malzeme destekleri ile depremzede vatandaşlar için kıyafet üretimlerini aralıksız sürdüren ÇAYDER Kadın Kooperatifi  yaklaşık 45 gündür depremden zarar gören vatandaşların kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyor.

Tekstil Teknoloji  Öğretmeni olan Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Somuncu 6 Şubat tarihinden bu yana ÇAYDER Kadın Kooperatifi ile birlikte hem kıyafet temini hem de bu kıyafetlerin dikimi ve kıyafet haline getirilmesi aşamalarında yoğun bir çalışma temposu ile emek veriyor.

Şube Müdürü Veysel Somuncu İstanbul’dan Çaykara İlçesine gerçekleştirilen kıyafet desteği ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, barınma ve eğitim için ilçemize gelen depremzedeler ve 11 ilde hayatını devam ettirmeye çalışan depremzede vatandaşlarımız için ilçemizde kıyafet üretimi büyük bir hızla devam etmektedir. Deprem bölgelerindeki çocuklara bayramlık kıyafet dikimi için; gerçekleştirmiş olduğumuz girişimleri sonucu İstanbul da faaliyet gösteren KİPAR TEKSTİL firmasından ilçemize ücretsiz olarak 1 buçuk ton ağırlığında, 3500 metre kıyafet yapımına hazır halde kumaş gönderilmiştir. Bu yardımdan ötürü firma sahipleri YILMAZ KİRİŞÇİOĞLU ve YÜKSEL KİRİŞÇİOĞLU' na teşekkür ediyoruz.



İlginizi Çekebilir