Çaykara Deprem İçin Tek Yürek

Çaykara Deprem İçin Tek Yürek

Deprem felaketinin yaşandığı 10 ilimize Ülkemizin her tarafından olduğu gibi Çaykara İlçesinden de yağmur gibi destek yağıyor.

Çaykara kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesinin ortak çalışmaları sonucunda 1 tır kamyonu su ile 1 tır kamyonu Destek Malzemesi Kaymakam Muhammet Güzel ve Belediye Başkanı Hanefi Tok’un katılımları ile  8 Şubat 2023 Çarşamba günü Adıyaman Gölbaşı İlçesine doğru yola çıktı.

Çaykara İlçesinin Deprem Desteği durmak bilmiyor.9 Şubat Perşembe Günü de Çaykara İlçesinin değişik Mahallelerinden Deprem Bölgesine sel gibi yardım yağıyor.

Şahinkaya Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği ile Şahinkaya Mahalle Muhtarlığı daha önce 3 kamyon dolusu malzemeyi Deprem Bölgesine göndermişti.Gönüllü vatandaşların destek ve katkılarını toplamaya devam eden Şahinkaya Mahalle Muhtarı Hüseyin Bayraktar ile Şahinkaya Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Nuri Okur bu gün de Trabzon Destek Tırına çeşitli malzemeler yükleyerek deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza gönderdi.

Depremin ilk gününden bu yana sel olup Deprem Bölgesine akan Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de 9 Şubat Perşembe günü de 3 kamyon Destek Malzemesi ile yaklaşık 10 araçtan oluşan bir gönüllü ekibi Deprem Bölgesine doğru yola çıktı.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Deprem Yürek

İlginizi Çekebilir