Çaykara Duayen Siyasetçisine Ağlıyor

Çaykara Duayen Siyasetçisine Ağlıyor

Çaykara İlçesinin en eski siyasetçilerinden Mehmet Çakmak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çeşitli rahatsızlıkları bulunan Mehmet Çakmak bir süre önce covit 19 salgın hastalığına yakalanmıştı.Tedavi için hastaneye kaldırılan Mehmet Çakmak tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çaykara İş ve siyaset dünyasının duayen isimlerinden olan Mehmet Çakmak çok uzun seneler çeşitli alanlarda Çaykara insanına hizmet vermişti.

1980’li yıllarda Çaykaraspor’un Kurucu Başkanlarından olan Mehmet Çakmak Çaykaraspor Futbol Takımının süper Amatör Kümeye çıkma mücadelesi yıllarında takımına destek vererek takımın başarısının mimarı olmayı başarmıştı. Çok uzun seneler  Çaykara Avcılar cemiyeti Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Çakmak Çaykara İlçesinde sosyal ve Kültürel aktivitelerdeki duyarlılığı ile tanınıyordu.
1980’li Yıllar ile 2000’li yıllar arasında 15 yıl boyunca ANAVATAN Partisi  Çaykara İlçe Başkanlığı görevini aralıksız sürdüren Mehmet Çakmak bu süreçte Çaykara Halkı ile siyaset dünyası arasında köprü görevini yürüterek hem insanların sorunlarına çözüm bulma gayreti içerisinde olmuş hem de Çaykara İlçesine hizmet taşımaya çalışmıştı. Karayolları Bölge Müdürlüğünde 27 yıl Yönetici olarak çalışan Mehmet Çakmak uzun seneler Of Bayburt Devlet yolu ekip şefi olarak o bölgeye hizmet vermişti..

Merhum Mehmet Çakmak, 27 Şubat 2022 Pazar Günü öğle namazına müteakip KÖSELİ Mahallesi Alçakköprü Merkez Camii önünde bulunan evinin önünde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem gazetesi olarak Merhum Mehmet Çakmak’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Murat Çakmak-Oğlu-0 532 6416765



HASAN BASRİ KIRMACI
28.02.2022 12:49:16
ALLAH RAHMET ETSİN

İlginizi Çekebilir