Çaykara EBS'den Kaymakam Güzel ve Okullara Ziyaret

Çaykara EBS

Eğitim BİR SEN Çaykara İlçe teşkilatı tarafından Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara İlçesinde bulunan çeşitli okullara nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-sen İl Başkanı Mehmet Kara, Çaykara Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut ve Çaykara Eğitim Bir sen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Çaykara Halk eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan katıldılar.

Eğitim Bir sen İlçe Yönetimi ilk olarak Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret etti.Kısa bir süre önce Çaykara İlçesinde göreve başlayan Kaymakam Güzel’e Hayırlı olsun dileklerinde bulunan İlçe Yönetimi Sendikanın Çaykara İlçesindeki çalışmaları ile ilgili de Kaymakam Güzel’e bilgi verdiler.

Ziyaret esnasında Trabzon Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl Başkanı Mehmet Kara tarafından Kaymakam Muhammet Güzel’e Plaket Takdimi gerçekleştirildi.

Eğitim Bir sen İlçe Yönetimi daha sonra Karaçam İlkokulu ve Ortaokulu,Uzungöl Şehit Mehmet aygün Eğitim Kurumları ve Taşkıran Eğitim Kurumları Yönetici ve Öğretmenlerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında öğretmenler ile sohbet eden Sendika Yöneticileri 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Öğretmen ve Öğrencilere başarı dileklerini ilettiler.

Çaykara Eğitim Bir sen İlçe Yönetimi İl Başkanı Mehmet Kara’nın da katılımı ile üyelerin iştirak ettiği yemekli bir organizasyon da gerçekleştirildi.Çaykara Kale alabalık Tesislerinde gerçekleştirilen yemek organizasyonunda üyelerin birbirleri ile kaynaşmaları sağlandı.



Anahtar Kelimeler: Çaykara ' Kaymakam Güzel Okullara Ziyaret

İlginizi Çekebilir