Çaykara Emekli Müdürünü Son Yolculuğuna Uğurladı

Çaykara Emekli Müdürünü Son Yolculuğuna Uğurladı

Trabzon’da tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün vefat eden Emekli Öğretmenevi Müdürü Nurdoğan Suat Kofoğlu Çaykara’da son yolculuğuna uğurlandı.

1998-2014 Yılları arasında Çaykara İlçesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve Öğretmenevi Müdürü olarak görev yapan Emekli Müdür Kofoğlu için 13 Ekim 2021 Çarşamba Günü öğle namazına müteakip Çaykara İlçe Merkezinde cenaze namazı kılındı.

Müdür Kofoğlu’nun cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Eğitimciler,Resmi Kurum amirleri ve vatandaşlar katıldılar. Merhum Nurdan Suat Kofoğlu kılınan cenaze namazının ardından Işıklı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Öğretmenimiz Nurdan Suat Kofoğlu’na Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

NURDOĞAN SUAT KOFOĞLU KİMDİR?

12.02.1959 Adana doğumlu olan Nurdoğan Suat Kofoğlu çeşitli Kurumlarda görev yapmıştır. Türk dili ve Edebiyatı Öğretmeni olan Nurdoğan Suat Kofoğlu 23.03.1998 tarihinde Çaykara İlçesi Çok Programlı Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 07.08.2007 tarihinden itibaren Çaykara Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Kofoğlu 2008 yılından itibaren ise aynı kurumda Kurum Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. 31 Temmuz 2014 tarihinde emekliye ayrılan Emekli Müdür Kofoğlu 27 yıl 9 aylık hizmet süresinin ardından emekliye ayrılmış ancak Çaykara İlçesinde yaşamını sürdürmeye devam etmiştir.

Nurdoğan Suat Kofoğlu evli ve iki kız çocuğu babasıdır.



İlginizi Çekebilir