Çaykara Emekli Öğretmenini Son Yolculuğuna Uğurladı.

Çaykara Emekli Öğretmenini  Son Yolculuğuna Uğurladı.

İstanbul’da dün vefat eden Emekli Öğretmen Zeki Osmançelebioğlu İlçemiz Maraşlı Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

İlçemiz Maraşlı Mahallesinden Çaykara İlçesinin en eski eğitimcilerinden  Emekli Öğretmen  Zeki Osmançelebioğlu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak İstanbul’da vefat etmişti.Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden Zeki Osman Çelebioğlu tedavi için gittiği İstanbul’da bulunan çocuklarının yanında hayatını kaybetti.

Çok uzun seneler başta Koldere ve Maraşlı İlkokulu olmak üzere Çaykara İlçesinin bir çok okulunda öğretmen ve yönetici olarak görev yapan Zeki Osmançelebioğlu ,topluma yetiştirmiş olduğu yüzlerce öğrenci ile Çaykara Eğitim camiasının en önemli simalarından bir tanesi olarak tanınıyordu.Mete ve Çaykara İnönü Lisesinin en önemli Fizik Öğretmenlerinden İsmail Hakkı Osmançelebioğlu’nun abisi olan Merhum Zeki Osman Çelebioğlu,Tan ,Namık  ve  Mete Osmançelebioğlu’nun babaları,Muhammet ve Hasan Osmançelebioğlu’nun ise amcasıydı.

Merhum Emekli Öğretmen Zeki Osmançelebioğlu’nun cenazesi İstanbul’dan Çaykara ilçesine getirildi.

12 Kasım 2021 Cuma günü Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Emekli Öğretmen Çelebioğlu’nun cenaze namazına Çaykara ve Trabzon Eğitim Camiasından çok sayıda emekli ve çalışan öğretmen,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve kalabalık bir cemaat katıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Emekli Öğretmen Zeki Osmançelebioğlu’na Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı diljeklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Tan Osmançelebioğlu-Oğlu-0 533 2246801



İlginizi Çekebilir