Çaykara Emniyet Teşkilatı İftarda Buluştu

Çaykara Emniyet Teşkilatı İftarda Buluştu

Çaykara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından İftar Organizasyonu gerçekleştirildi.

Polis Teşkilatının Kurulunun 177. Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısı ile Çaykara İlçe Emniyet Amiri Alparslan Albayrak ve İlçe Emniyet Amirliği personeli tarafından iftar organizasyonu gerçekleştirildi.

10 Nisan 2022 Pazar akşamı Çaykara İlçe Emniyet Amirliğinde gerçekleştirilen İftar buluşmasına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Astsb. Kd. Bşçvş. Aşkın Hava, İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz, AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman ile İlçe Emniyet ve İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı personeli katıldı.

İftar buluşmasında Protokol üyeleri tarafından bir kere daha Emniyet Teşkilatının Kuruluşu ve 10 Nisan Polis Günü kutlanırken İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline de nazik davranışları için teşekkür edildi.İftar Organizasyonunun ardından Kaymakam Güzel ve protokol üyeleri keyifli bir sohbet ortamında akşam sohbeti gerçekleştirdiler.



İlginizi Çekebilir