Çaykara Esnaf Kefalet'den Kaymakam Çiğdem'e Nezaket Ziyareti

Çaykara Esnaf Kefalet

Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar ve Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi ikinci Başkanı Erdoğan Keleş,Iğdır’a giderek Iğdır Tuzluca Kaymakamı Salih Çiğdem’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

2018-2020 Yılları arasında Çaykara Kaymakamlığı görevini yapan ve görev yaptığı süre içinde Çaykara insanı ile arasında mükemmel bir gönül bağı kuran,Çaykara İlçesinde herkesin takdirini kazanan Kaymakam Salih Çiğdem 2020 yılı Mülki İdari Amirleri Atama Kararnamesi çerçevesinde Çaykara İlçesinden ayrılarak Iğdır Tuzluca Kaymakamlığı görevine atanmıştı.

Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Çaykara Işıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Dündar  ile ikinci Başkan Erdoğan Keleş Kaymakam Çiğdem’e Çaykara insanının vefa ve kadrişinaslığını göstermek ve Çaykara insanının kendisine hizmet veren insanları yüreğine koyduğunu ve hiçbir zaman unutmadığını ifade etmek amacı ile Iğdır İli Tuzluca ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret esnasında Çaykara insanının kendisini ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Tuzluca Kaymakamı Salih Çiğdem ,Çaykara İlçesinde 2 sene Kaymakam olarak görev yaptığını,görev süresi içerisinde Çaykara insanı ile aralarında mükemmel bir gönül bağı oluştuğunu ve Çaykara ilçesinin kendisinin ikinci vatanı olduğunu sözlerine ekledi.

Çaykara İlçesinde görev yapmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Kaymakam Salih Çiğdem ömür boyu kendisini bir Çaykara’lı olarak hissedeceğini, her fırsat bulduğunda Çaykara İlçesini mutlaka ziyarete geleceğini, bu anlamda kendisini ziyarete gelen Başkan Dündar ve İkinci Başkan Keleş aracılığı ile da tüm Çaykara insanına selam ve sevgilerini gönderdiğini sözlerine ekledi.

Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar ise Çaykara İlçesinin her zaman farklı ve özel bir ilçe olduğunu,Kaymakam Salih Çiğdem ile çok verimli çalışma dönemi içerisinde 2 yıl birlikte çalıştıklarını şimdi ise Kaymakam Çiğdem’e Çaykara insanının farkını göstermek üzere Tuzluca’da bulunduklarını sözlerine ekledi.

Başkan Dündar ve Başkan Yardımcısı Keleş Tuzluca  ziyaretleri kapsamında Tuzluca Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı  Şamil    makamında ziyaret ettiler ve Başkanı Çaykara ile Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’e davet ettiler.

Kaymakam Salih Çiğdem,daha sonra Çaykara İlçesinden kendisini ziyarete giden Başkan Mehmet Savaş Dündar ve Erdoğan Keleş’e Iğdır ve Tuzluca’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.



İlginizi Çekebilir