Çaykara Esnaf Kefalet'te Dündar Dönemi

Çaykara Esnaf Kefalet

Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda Mehmet Savaş Dündar ve Yönetim Kurulu oy birliği ile yeni Yönetim Kuruluna seçildiler.

2 Temmuz 2021 Cuma Günü Çaykara İlçe Stadyumunda açık havada gerçekleştirilen Olağan Genel kurul pandemi kurallarına uygun bir şekilde maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirildi. Pandemi Dönemi olmasına rağmen yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da Mehmet Savaş Dündar ve ekibinin insanların dostluk,kardeşlik ve birlikteliklerine ne kadar fazla önem verdikleri katılımın yoğunluğundan ortaya çıktı.

Olağan Genel Kurula Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Türkiye Esnaf Sanar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Bölge Birlik Başkanı Murat Gümrükçüoğlu,Beşikdüzü  Esnaf Kefalet Kooperatifi ;İlçe Başkanı Selim Dilli,Çarşıbaşı Esnbaf Kefalet Koopratifi İlçe Başkanı Egemen Kaynar ve Genel Kurul Üyeleri katıldılar.

Divan Kurulu Başkanlığı görevine Türkiye Esnaf Sanar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Bölge Birlik Başkanı Murat Gümrükçüoğlu seçilirken üyeliklere iser İsmail Bulut ve Hasan Kurt seçildiler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurulun açılış konuşması Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Savaş Dündar tarafından gerçekleştirildi.Başkan Dündar Genel Kurulu yaptığı tatlı bir süropriz ile açtı.Genel Kurula katılan misafirlerine kendi yazmış olduğu şiiri ile hoş geldiniz diyen Başkan Dündar’ın bu tatlı sürprizi davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Bir önceki dönemde Yönetim Kurulu Başkanı iken geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Ahmet Sevinç’i rahmet ve minnet ile anan Başkan Dündar görev süreleri boyunca her zaman Çaykara Esnafının yanında yer aldıklarını ve Çaykara Esnafının sorunlarına çözüm bulabilmek amacı ile koşuşturduklarını ifade etti.

Misafirlerine Genel Kurula katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Mehmet Savaş Dündar  yeni dönemde de Yönetim Kuruluındaki arkadaşları ile birlikte Çaykara İlçesine hizmet sevdası yolunda koşuşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU-ÇAYKARA BİR SEVDA

Çaykara İlçesinin bir sevda olduğunu ve  Çaykara insanı ile bir arada bulunmaktan her zaman çok büyük bir keyif aldığını ifade eden Divan Başkanı ve Türkiye Esnaf Sanar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Bölge Birlik Başkanı Murat Gümrükçüoğlu bu gün yine Çaykara İlçesinde çok güzel bir ortamda Çaykara insanı ile buluşmanın ve bir arada olmanın tatlı heyecanını yaşadıklarını ifade etti

Genel Kurulda 2018-2019-2020 Yılı Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma ve Genel Kurul Raporları Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kuvvetli tarafından okundu.

Yönetim ve Denetleme kurulları üyelerin oyları ile ayrı ayrı ibra edildi.

Genel Kurulda Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri seçimi gerçekleştirildi.Divan Kuruluna  tek liste halinde sunulan Genel Kurul Listesi üyelerin açık oyları ile kabul edildi.

ASİL ÜYELER

Mehmet Savaş Dündar

Katıp Keleş

İsmail Kuvvetli

Süleyman Dinç

Ayhan Demir

Yedek Üyeler

Muhammet Kılıç

Kürşat Şahin

İbrahim Tabanoğlu

Yunus Nuhoğlu

İsmail Çakır

DENETİM KURULU

İbrahim Ethem Aslanoglu

Şenol Şen

BÖLGE BİRLİK TEMSİLCİ ÜYELİĞİ

Mehmet Savaş Dündar

Katıp Keleş

BAŞKAN TOK-YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM

Genel Kurulun Dilek ve Temenniler Bölümünde söz alan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok yeni seçilen Yönetim ve Denetleme Kuruluna Başarı dileklerini iletti.

Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifinin Çaykara İlçesi için son derece önemli bir kuruluş olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok kendisinin de Esnaflıktan geldiğini  ve Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifinin tüm Esnafları ortak bir çatı altında toplayarak çok önemli bir görev üstlendiğini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Esnaf Kefalet' Dündar Dönemi

İlginizi Çekebilir