Çaykara Esnaflarından Yusuf Mutlu Vefat Etti

Çaykara Esnaflarından Yusuf Mutlu Vefat Etti

Çaykara İlçesinin sevilen esnaflarından, Elmalı Mahallesinden Hacı Yusuf Mutlu yakalandığı Covit 19 hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bir süredir rahatsız olan Hacı Yusuf Mutlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Oğlu Mürsel Mutlu ile birlikte Mutlu Gıda olarak Çaykara İlçesine 30 senedir hizmet veren ve hem örnek insan hem de mükemmel bir esnaf olarak herkesin çok büyük takdirini kazanan Hacı Yusuf Mutlu'nun vefatı Çaykara İlçesini gözyaşlarına boğdu. Merhum Hacı Yusuf Mutlu Mürsel ve Almanya'da ikamet eden Yahya Mutlu'nun babalarıydı.

Merhum Hacı Yusuf Mutlu 14 Aralık 2020 Pazartesi Günü öğle namazına müteakip Elmalı Mahallesinde Hijyen kurallarına uygun bir şekilde sınırlı katılım, maske ve maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yoloculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem ailesi olarak Merhum Hacı Yusuf Mutlu'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Mürsel Mutlu-Oğlu-0 536 6576888

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Esnaflarından Yusuf Mutlu Vefat
Mustafa MUTLU (Kemal oğlu)
14.12.2020 18:45:59
“Hiç ölmeyecekmiş gibi Dünya, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalış” Hadisi şerifi sanki amcam için söylenmiş. Almanya’da işçi olarak çalıştığı için çok fazla görüşemiyorduk. Ancak izine geldiğinde bazen görüşebiliyorduk. Bu görüşmelerimizde yaptığımız sohbetleri hiç unutamam, daha önceki yıllarda yaşadıklarını anlatırken yaşayan ender insanlardan biriydi. Çok güzel sohbetlerimiz oldu. Amcam evimizin son çınarıydı, vefatı bizi derin üzüntüye gark etti. Başta oğulları Yahya abi ve Mürsel olmak üzere tüm yakınlarımızın başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun, amca.

İlginizi Çekebilir