Çaykara Esra'sını Son Yolculuğuna Uğurladı

Çaykara Esra

Kronik Böbrek yetmezliği sonucunda hayatını kaybeden Esra Mutlu göz yaşları ve dualar eşliğinde Elmalı Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara’lı Üniversite Öğrencisi Esra Mutlu 24 yaşında Kronik  Böbrek Yetmezliği sebebi ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği son sınıf Öğrencisi Çaykara’lı Esra Mutlu 24 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Çaykara İlçesi Elmalı Mahallesinden Saadettin Mutlu’nun kızı  olan Esra Mutlu bir süreden bu yana kronik  böbrek yetmezliği hastalığı ile mücadele ediyordu.

Esra Mutlu 27 Mart 2023 Pazartesi Günü ikindi namazına müteakip Elmalı Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Esra  Mutlu’nun cenazesine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile kalabalık bir cemaat katılırken,cenaze namazı Çaykara Müftülük Şefi İhsan Barut tarafından kıldırıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Esra Mutlu’ya Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Saadettin Mutlu-Babası-0 537 2088349



Anahtar Kelimeler: Çaykara ' Yolculuğuna Uğurladı

İlginizi Çekebilir