Çaykara Halk Eğitim Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Çaykara Halk Eğitim Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk Genel Kurulu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaret esnasında uzun seneler Ülkemizin değişik yerlerinde Valilik görevi yaptığını anımsatan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bu vesile ile bir çok kongre ve genel kurula katıldığını ancak bu kadar yoğun katılım yaşandığı bir genel kurula ilk defa tanıklık yaptığını bu anlamda Çaykara Halk eğitim Merkezini tebrik ettiğini ifade etti.

Ziyaret esnasında Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan tarafından Başkan Zorluoğlu’na Halk Eğitim Merkezi Binasının çatısının akıttığını değişmesi gerektiğini ayrıca pencerelerin de değişmesi gerektiği ifade edildi.Başkan Zorluoğlu talimat vererek tadilatın gerçekleştirileceğini ifade etti.

Daha sonra olağan Genel Kurula geçildi.Genel Kurulda bir konuşma yapan Çaykara Halk Eğitim Müdürü İzzet Gönan Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen kurs ve çalışmalar ile ilgili olarak Genel Kurula bilgi verdi.Kursiyerlere de teşekkür eden Müdür Gönan Çaykara İlçesinde her türlü kursu açabildiklerini,kursiyerlerin kendilerine olan ilgilerinin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ve cesaretlendirdiğini ifade etti.

Genel Kurul’da,Geçici Divan Kurulunun oluşturulması,Yönetim ve Denetleme Kurulu raporlarının okunmasının ardından,yeni yönetim ve denetleme kurulu seçimleri gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurul’da Tunçbilek Özbay Çaykara Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği görevine seçilirken Yönetim ve Denetleme Kurulu şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

1-Tunçbilek Özbay

2-Veysel Somuncu

3-Ayşe Bilici

4-Sevim Bilici

5-Çiğdem Gedikoğlu

YÖNETİM KURULU YEDEK

1-Hüseyin Bal

2-Gonca Güven

3-Tuğba Yılmaz

4-Ayşegül Sayar

5-Sümeyye Bulut

DENETLEME KURULU ASİL

1-Sümeyye Bulut

DENETLEME KURULU YEDEK

1-Yeter Yanık



İlginizi Çekebilir