Çaykara Halkeğitim'den Yıl Sonu Sergisi

Çaykara Halkeğitim

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından 1 Haziran 2021 Salı Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi binasında Yıl Sonu Sergisi açıldı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Çaykara İlçesinde Halk Eğitim Merkezi desteği ile gerçekleştirilen çeşitli kurslarda üretilen kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri Yıl sonu sergisi ile Çaykara Halkının beğenisine sunuldu.

Çaykara Halkeğitim Merkezi tarafından 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Giyim ve Forodigo Yıl sonu Sergileri vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi görüyor.

Çaykara Öğretmenevinin üst katında oluşturulan Forodigo Kursu ile Çaykara Halkeğitim Merkezi binasında oluşturulan Giyim Kursu pandemi kuralları çerçevesin de yıl boyunca devam etmişti.Forodigo Kurs Öğretmeni Yeter Yanık ile Giyim Kursu Öğretmeni Meryem Yüce yönetimindeki kurslarda kursiyerler kış mevsimi boyunca birbirinden kıymetli el emeği göz nuru ürünler üreterek Çaykara insanının beğenisine sundular

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Halkeğitim Merkezi yıl sonu sergisini ziyaret ederek Halkeğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan ve Kurs Öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Kursiyer Bayanlar ayrıca kurslarına ekonomik katkı sağlamak amacı ile Kermes hazırlayarak Çaykara halkının beğenisine sundular.

Çaykara Halkı 1 Haziran 2021 Salı Günü akşama kadar bu sergiyi ziyaret edebilecek



Anahtar Kelimeler: Çaykara Halkeğitim' Sergisi

İlginizi Çekebilir