Çaykara İHH'den Kış Üşütür,İyilik Isıtır Kampanyası

Çaykara İHH

Kısa adı İHH olan İnsani Yardım Vakfı Çaykara Şubesi tarafından Ülkemizin sınır hattında çadırlarda yaşayan vatandaşlar için “Kış Üşütür,İyilik Isıtır” adı altında yardım kampanyası başlatıldı

Ülkemizin sınır hattında sivillerin sığındığı çadır kamplarda zor şartlarda yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yeni veya evlerimizde kenarda köşede kullanılabilir durumda ikinci el halı, kilim, battaniye, yorgan  ve benzeri eşya toplama kampanyası başlatan Çaykara İHH ekibi vatandaşlardan evlerinde kullanmadıkları eşyaları çadırlarda yaşam mücadelesi veren vatandaşlara ulaştırılmak üzere Çaykara İHH’ye ulaştırmaları isteniyor.

31 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında vatandaşlar yardımlarını Çaykara İHH Başkanı Recep Tuncer’e ulaştırabilecekler.Ayrıca Hayırsever vatandaşlar tanesi 65 TL olan battaniyelerden alarak kampanyaya destek verebilecekler.

BAŞKAN TUNCER:DÜNYAYI İYİLİK KURTARACAK

İHH(İnsani Yardım Vakfı) olarak Dünyayı iyilik kurtaracak sologanı ile yola çıktıklarını ifade eden İHH Çaykara Başkanı Recep Tuncer  Suriye sınırında devam etmekte olan savaşlardan dolayı insanların daha güvenli olması sebebi ile Ülkemizdeki sınır boylarına yerleştiklerini ve yaşamlarına çadırlarda devam ettiklerini ifade etti.

Bu bölgeyi ziyaret etme imkanının olduğunu ifade eden Başkan Tuncer insanların çok çetin doğa şartlarında ve kış mevsiminin yaşandığı bu en çetin günlerde yaşamda kalabilme mücadelesi verdiklerini sözlerine ekledi. Kışın bu soğoğunda Çocukların çıplak ayaklar ile ve son derece sağlıksız bir ortamda çamurların içinde yaşamlarını sürdürdükllerini ifade eden Başkan Tuncer,İnsan olarak hepimizin elimizi taşın altına koymamız gerektiğini ifade etti.

Çaykara İlçesinden toplanan yardımların tır kamyonuna yüklenerek sınır boylarında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize ulaştırılacağını ifade eden Başkan Tuncer tüm duyarlı vatandaşları bu kampanyaya destek vermeye davet etti.

Çaykara İnsanının hayırsever olduğunu buna her seferinde tanıklık ettiklerini ifade eden İHH Çaykara Başkanı Recep Tuncer vatandaşların evlerinde bulunan kullanmadıkları eşyaları kendilerine bağışta bulunmalarını hiçbir eşyayı küçümsememeleri gerektiğini bizim için değersiz bir eşya gibi görünen bir eşyanın belki de o insanların hayatta kalmalarını sağlayabileceğini sözlerine ekledi

Başkan Recep Tuncer ayrıca Sosyal Medya hesabından da bir duyuru paylaştı.İşte o duyuru;

Kış üşütür, iyilik ısıtır!
Bir battaniye sıcaklığında iyilikte sizden olsun! 
TRABZON İHH ÇAYKARA Temsilciliği olarak, Ülkemizin sınır hattında sivillerin sığındığı çadır kamplarda zor şartlarda yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yeni veya evlerimizde kenarda köşede kullanılabilir durumda ikinci el halı, kilim, battaniye, yorgan  ve benzeri eşya toplama kampanyamız devam ediyor.
Soğuk kış günlerinde zaman zaman yağmurların da bastığı çadırlar bölgedeki yaşamı iyice güçleştirmektedir.
30 Ocak 2021 tarihine kadar bir tır yardım malzemenin hedeflendiği kampanyada desteklerinizi bekliyoruz.
  Adet battaniye fiyatı 60₺' dir
Çaykara  ve civardaki hayırseverlerimizi iyiliğe omuz vermeye davet ediyoruz. Rabbım, yapacağınız  hayırlarımızı makbul, yuvalarımızdaki sıcaklığı ve huzuru daim eylesin.
İyilik, paylaştıkça çoğalır.
İrtibat:    

Recep Tuncer: 05336462998



İlginizi Çekebilir