Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden,Çaykara'da Konaklayan Depremzede Öğrencilere Kıyafet ve Öğrenim Malzemesi Destek Kampanyası

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden,Çaykara

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çaykara İlçesinde ikamet eden Depremzede vatandaşların öğrencileri için Destek Kampanyası başlatıldı.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali yönetiminde başlatılan kampanya kapsamında Çaykara İlçesinde konaklayan her kademedeki öğrenciler için çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak üzere Destek Kampanyası başlatıldı.

Bu kampanya öncesinde Çaykara İlçesinde değişik okullarda görev yapan Rehber öğretmenler tarafından Depremzede Aileleleri ziyaret edilerek hem Psikososyal Destek çalışması gerçekleştirildi,hem ailelere öğrencilerini hangi okullarda nasıl eğitimlerine devam edecekleri konusunda profesyonel rehberlik çalışması yapıldı hem de öğrencilerin ve ailelerin ihtiyaçları belirlendi.

Rehber Öğretmenler tarafından gerçekleştirilen çalışma sonucunda Depremden zarar gören ailelerinin çocuklarının Okul Kıyafeti,mont,bot,çanta,kırtasiye ihtiyaçları gibi konularda desteğe ihtiyaçlarının olduğu tespit edildi.

Bu ihtiyaçların bir bölümü Kaymakam Muhammet Güzel,Belediye Başkanı Habnefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve  Okul Yöneticileri tarafından karşılanarak Depremzede ailelere ulaştırıldı.

Ancak Depremzede ailelere her konuda destek ve katkı sağlandığı için bu konuda Hayırsever vatandaşların da desteğine ihtiyaç duyuluyor.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali  öğrencilerin acil ihtiyaçları olan Okul Kıyafeti,mont,bot,çanta,kırtasiye ihtiyaçları gibi  ihtiyaçlarının karşılanması konusunda gönüllü Hayırsever vatandaşların desteklerine ihtiyaç duyduklarını,Hayırsever vatandaşların Okul Müdürleri ile iletişime geçerek öğrencilerin ihtiyaçları konusunda Destek olabileceklerini ifade etti.

Müdür Çamurali gazetemize yaptığı açıklamada lşu ifadelere yer verdi.

“Çaykaradaki tüm okullarımıza deprem bölgesinden gelen tüm öğrencilerin okul kıyafeti, mont, bot çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Destek olmak isteyen hayırseverlerimiz okul idareleriyle ya da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle iletişime geçebilirler.



İlginizi Çekebilir