Çaykara İlçe Milli Eğitimden Depreme Destek

Çaykara İlçe Milli Eğitimden Depreme Destek

Trabzon İl Milli Eğiktim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Deprem Destek Kampanyasına Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de destekleri ile katkı sağladı.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Deprem Destek Kampanyasına Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  de destekleri ile katkı sağladı

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Deprem Bölgesi için kahvaltı malzemesi,su,temizlik maddesi  ve Gıda Maddesi  kampanyasında toplanan Destek Malzemeleri Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderildi.

Deprem Bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza destek olmak amacı ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Deprem Bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza sabah kahvaltısı desteği amacı ile başlatılan kampanyaya dev bir destek de Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden geldi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan kahvaltı malzemeleri,su,temizlik malzemeleri ve gıda malzemeleri  kamyona yüklenerek Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

Ardından Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm ilçelerde bulunan okullar da dâhil olmak üzere depremzedelere gönderilmek için 15 bin ekmek, su ve kahvaltılıktan oluşan kumanyalar hazırlandı. Trabzon 80. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinde toplanan malzemeler yine burada gönüllü olarak görev alan tüm öğretmenler  tarafından düzenlendi.  Tüm yetkililerin ve gönüllü öğretmenlerin yardımları ile hazırlanan kumanyalar bir yardım tırı ve üç minibüse yüklenerek dualar ile bölgeye uğurlandı.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Milli Eğitimden Depreme Destek

İlginizi Çekebilir