Çaykara İlçesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Oyun Oynayarak Kutladı

Çaykara İlçesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Oyun Oynayarak Kutladı

Çaykara İlçesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Oyun Oynayarak Kutladı

Trabzon İlinin Çaykara İlçesinde Öğrenciler Bayramı Oyun Oynayarak kutladılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yıl Dönümü Trabzon İlinin Çaykara İlçesinde coşku ile kutlandı.

Günün ilk programı Çaykara Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi.Burada gerçekleştirilen törende Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu tarafından Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait Çelenk Atatürk Büstüne sunuldu.

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu tarafından gerçekleştirilen Resmi Tören ise Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Resmi Törene Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eser Yusuf Yarar,Çaykara Adliyesi Hakimi Kadir Küçükay,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Alparslan Albayrak,Siyasi Parti İlçe Başkanları,Kamu Kurum Amirleri,Öğretmenler,öğrenciler  ve yoğun bir vatandaş topluluğu katıldı.

Gerçekleştirilen Resmi Programın ardından Trabzon Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından öğrenciler ile birlikte çeşitli oyunlar oynandı.

Okul Öncesi öğrencileri tarafından oynanan Müzikli oyunlar ve Çocuk oyunları oyunları eşliğinde oyun gruplarına ayrılan öğrenciler öğretmenleri ve Üniversite öğrencileri rehberliğinde çeşitli oyunlar oynayarak Bayram coşkusunu oyun oynayarak yaşadılar.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eser Yusuf Yarar ile protokol üyeleri  öğrenciler ile birlikte oyun oynayarak Bayram Coşkularını birlikte paylaştılar.



İlginizi Çekebilir