Çaykara İlçesinde 1000 Öğrenci İle Cumhuriyet Coşkusu

Çaykara İlçesinde 1000 Öğrenci İle Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyetimizin İlan Edilişinin 100. Yıl Dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen çeşitli etkinlik ve programlar ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Cumhuriyetimizin İlan Edilişinin 100. Yıl Dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen çeşitli etkinlik ve programlar ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Cumhuriyetimizin İlan edilişinin 100. Yıl Dönümü dolayısı ile 27 Ekim Cuma gününden itibaren Çaykara Belediyesi tarafından Çaykara İlçesinin her tarafı Bayraklar ile süslendi.

Çaykara İlçe Merkezinde bulunan tüm esnaflar işyerlerini bayraklhar ile süslerken tabiri caiz ise Çaykara Bayrak Bahçesi haline geldi.

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00’da Çaykara Hükümet Konağı önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Çelenk Sunma Törenine Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,CHP Çaykara İlçe Başkanı Naim Çimen,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ile Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri ile protokol üyeleri katuıldılar.

Kaymakamlık Makamı adına Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediyesi adına ise Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Atatürk Büstüne Çelenk sunuldu Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

RESMİ PROGRAM TÜM OKULLAR TARAFINDAN ORTAK OLARAK HAZIRLANDI

Cumhuriyetimizin İlan edilişinin 100. Yıl Programı Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek’in coşkulu bir program talebinden dolayı Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yönetiminde tüm okullar tarafından ortak olarak hazırlandı.

1000 ÖĞRENCİ ÇAYKARA’DA

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin katkıları ile Çaykara İlçesinin tüm okullarında öğrenim gören tüm öğrenciler taşımalı eğitim sistemi ile Çaykara İlçesine taşındılar ve Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusu Çaykara İlçesinde hep birlikte yaşandı.

ÇAYKARA’NIN SOKAKLARI ŞENLENDİ

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu ile Çaykara İlçesinin tüm sokakları 29 Ekim 2023 Pazar sabahı şenlendi.Her okul ayrı bir sokakta yürüyüş yaparak Cumhuriyet coşkusunu Çaykara İlçesine yaşattı.

1000 BALON VE 1000 BAYRAK

Cumhuriyet coşkusu için Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali  tarafından törene katılan 1000 öğrenci için 1000 balon ve 1000 bayrak temin ederek bayramı coşku ile kutlamaları sağlandı.

KAYMAKAM ERBEK VE BAŞKAN TOK  TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

29 Ekim 2023 Pazar günü saat 09.30’da Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Kaymakamlığı makamında tebrikleri kabul ettiler.

DEV CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Protokol üyeleri Çaykara Kaymakamlığı önünden öğrenciler ile birlikte Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Çaykara İlçe Merkezinde de diğer ara sokaklardan gelen öğrencilerin ana konvoya katılması ile yaklaşık 1000 öğrencilik bir Cumhuriyet konvoyu Çaykara İlçe Merkezinden Çaykara İlçe Stadyumuna yürüdüler.

RESMİ PROGRAM ÇAYKARA İLÇE STADYUMUNDA

Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullar tarafından ortak olarak hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resmi programı Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Resmi Programa Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eser Yusuf Yarar,Çaykara Adliyesi Hakimi Kadir Küçükay,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,CHP Çaykara İlçe Başkanı Naim Çimen,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ile Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri ile protokol üyeleri katıldılar.

Program Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladı.

Çaykara Kaymakamı Gürdal ERBEK  v e Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK tarafından öğrencilerin,vatandaşların ve protokolün bayramları kutladılar.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  ile ilgili mesajları Resmi Programda okundu.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL  bir öğrenci tarafından Günün Anlam ve Önemini belirten konuşma yaptı.

Çaykara Kaymakamı Sayın Gürdal ERBEK tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını  yapıldı.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından günün önemi ile ilgili şiir ve özlü sözler okundu

Taşkıran Hüseyin Vehbi FETTAHOĞLU İlkokulu Ana Sınıfı öğrencileri tarafından “Cumhuriyet Özgürlüktür” isimli Müzikal Gösterinin sunuldu.

Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından “Ay Yıldızlı Bayrağım” isimli Ront Gösterilerinin sunuldu.

Zeki Bilge İlkokulu öğrencileri tarafından Orotoryo gösterilerinin sunuldu.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL öğrencileri tarafından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirlerin okundu.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL öğrencileri tarafından Orotoryo Gösterilerinin sunuldu.

Cevdet Sunay MTAL’den iki öğrenci tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili şiirlerin okundu.

Zeki Bilge Ortaokulu öğrencileri tarafından toplu olarak  Müzikal Gösteri sunumunun gerçekleştirildi.

Fatma Bilge Anaokulu 5 yaş A Sınıfı Öğrencileri tarafından “Ben Türk Çocuğuyum” adlı gösteri sunumunun gerçekleştirildi.

Fatma Bilge Anaokulu 5 Yaş A-B-C sınıfı öğrencilerinin “Özgürlük Şarkısı” adlı gösterilerinin sunuldu.

Karaçam Ortaokulu Öğrencileri tarafından Kurtuluş Savaşının konu edildiği tiyatro oyununun sahneye konuldu.

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu 3. Sınıf Öğrencilerinin koro gösteri sunumlarının gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili Ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen şiir yarışması ve lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen kompozisyon yarışmasında birinci seçilen öğrencilerin eserleri sahnede okundu..

Karaçam Ortaokulu Halk Oyunları ekibi tarafından Folklor gösterisinin sunuldu.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Merkezi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak organizasyonları ile İlçe Stadyumunda öğrenciler arasında Cumhuriyet Koşusu yarışması gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından verildi.

1-İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA RESİM YARIŞMASI

DERECESİ

ADI SOYADI

OKULU

ESER İSMİ

1

Yavuz Mehmet DURAN

Zeki Bilge İlkokulu

 

2

Selim Efe ÖZBAY

Zeki Bilge İlkokulu

 

3

Zehra ŞAHİN

Zeki Bilge İlkokulu

 

2-ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA ŞİİR YARIŞMASI

DERECESİ

ADI SOYADI

OKULU

ESER İSMİ

1

Sümeyye AKAL

Şehit Ahmet Çamur AİHL

Yaşasın Cumhuriyet

2

Beren YAMAN

Mustafa ÖZER Ortaokulu

Cumhuriyete Kavuştuk

3

Ahmet Eren ŞAHİN

Şehit Ahmet Çamur AİHL

Cumhuriyet

3-LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASINDA KOMPOZİSYON YARIŞMASI

DERECESİ

ADI SOYADI

OKULU

ESER İSMİ

1

Elif ÖZEN

Çaykara Anadolu Lisesi

Cumhuriyet’in İzinde Bir Millet

2

Ece Naz İŞÇİ

Çaykara Anadolu Lisesi

100.Yılında Cumhuriyet

3

Nisanur SEVİNÇ

Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL

Bağımsızlık Ateşi



İlginizi Çekebilir