Çaykara İlçesinde 100. Yıl Coşkusu Göz Kamaştırdı

Çaykara İlçesinde 100. Yıl Coşkusu Göz Kamaştırdı

Çaykara İlçesinde Cumhuriyetin İlanının 100. Yıl Dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri coşku içinde gerçekleştirilirken 1000 Öğrenci ile Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Cumhuriyetin İlanının 100. Yıl Dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri coşku içinde gerçekleştirilirken 1000 Öğrenci ile Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Program için Tüm Mahallelerde öğrenim gören öğrenciler Çaykara İlçe Merkezine Okul Servisleri ile getirildiler.

Çaykara İlçesinin tüm sokaklarına dağılan öğrenciler okudukları türkü ve marşlar ile Çaykara İlçesini bayram yerine çevirdiler.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek be Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Çaykara Kaymakamlığında tebrikler kabul edildi.

Daha Sonra Kaymakam Gürdal Erbek,Başkan Hanefi Tok ve yaklaşık 1000 kişilik öğrenci grubu ile veli ve öğretmenlerden oluşan büyük bir yürüyüş konvoyu Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirerek Çaykara Hükümet Konağı önünden Çaykara İlçe Stadyumuna kadar olan yaklaşık 2 KM yolu yürüdüler.

Resmi Programa Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eser Yusuf Yarar,Çaykara Adliyesi Hakimi Kadir Küçükay,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,CHP Çaykara İlçe Başkanı Naim Çimen,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ile Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri ile protokol üyeleri katıldılar.

Tüm Okullar tarafından ortak olarak hazırlanan ve yaklaşık 3 saat süren programda okullar hazırlamış oldukları birbirinden zengin etkinlikler ile programa katılanlara zengin bir Cumhuriyet Bayramı Töreni hazırladılar.

Zengin içerikleri ile göz kamaştıran program Karaçam Ortaokulu Halk Oyunları ekibi gösterisi ve ödül töreni ile sona erdi.



İlginizi Çekebilir