Çaykara İlçesinde Bayramınız Kemerli Olsun Etkinliği

Çaykara İlçesinde Bayramınız Kemerli Olsun Etkinliği

İçişler Bakanlığı tarafından Ülke Genelinde uygulanan Bayramınız Kemerli Olsun Etkinliği Çaykara İlçesinde gerçekleştirildi.

Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve Çaykara İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından İlçe Merkezi ve Uzungöl yolu üzerinde Trafik Sürücülerine yönelik olarak “Bayramınız Kemerli Olsun” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Kaymakam Muhammet Güzel,İlçe Jandarma Bölük Komujtanı J.Astsb. Kd.Bşçvş. Aşkın Hava,İlçe Emniyet Amiri Alparslan Albayrak ile İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği personeli katıldı.

Ramazan Bayramı tatili süresince trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de gerçekleştirilen “Bayramınız Kemerli Olsun” mottosuyla başlatılan emniyet kemeri denetimi Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’in  katılımı ile yapıldı.

Çaykara Uzungöl yolu KOldere Mahallesi Yol Uygulama Noktasında gerçekleştirilen denetimlerde, Kaymakam Muhammet Güzelve trafik ekipleri, sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyararak, sürücülerin ve yolcuların gelecek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. 

Emniyet kemeri uygulamasına ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,  İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda Türkiye’nin her yerinde eş zamanlı olarak yapılan trafik uygulamasını gerçekleştirdiklerini belirterek,  “Hedefimiz bayram tatili öncesi trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekmek ve İçişleri Bakanlığımızın yürütmüş olduğu ‘Bayramınız Kemerli Olsun’, ‘Trafikte Her Yıl Daha İyiye’, ‘Kemerim Hep Aklımda’, ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’, ‘Yol Ver Hayata’ ve ‘Bir Hareketine Bakar Hayat’ gibi kampanyaları vatandaşlarımıza duyurmaktır.  Vatandaşlarımızın huzurlu, güzel ve mutlu bir bayram geçirmesi için tedbirlerimizi alıyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzün ve Jandarmamızın trafik ekipleri, bayram tatili boyunca trafik denetimlerini hem karada hem de havadan her vasıta ile yürütecekler. Bizler de hep sahadayız. Denetimler bayram tatili süresince devam edecektir. Hedefimiz trafik kurallarına uyulması, kazaların en aza indirilmesi ve bayramın vatandaşlarımıza ve bize zehir olmaması. “Bir Hareketine Bakar Hayat” sloganı ile emniyet kemeri üzerinde arkadaşlarımız yoğunlaşacaklar. Yolculuklarda sadece ön koltuktakilerin değil arka koltuktakilerin de kemerleri kontrol edilecek.Ekiplerimiz  otobüslerde de yolcuların emniyet kemeri kontrolünü yapacak ve bu konuda vatandaşlarımızı bilgilendirecek” diye konuştu. 

Çaykara İlçesinde Bayramınız Kemerli Olsun etkinliği Ramazan Bayramı boyunca İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği personeli tarafından gerçekleştirilmeye devam edilecek.
 

 



İlginizi Çekebilir