Çaykara İlçesinde Göz Yaşları Sel Oldu

Çaykara İlçesinde Göz Yaşları Sel Oldu

İlçemiz Işıklı Mahallesinden genç yaşta hayatını kaybeden Ahmet Karoğlu 12 Mart 2024 Salı Günü Çaykara İlçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

İlçemiz Işıklı Mahallesinden genç yaşta hayatını kaybeden Ahmet Karoğlu 12 Mart 2024 Salı Günü Çaykara İlçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Akciğer Kanseri hastalığı ile mücadele eden Ahmet Karoğlu,tedavi gördüğü KTÜ Tıp CFakültesi Farabi Eğitim ve Araştırma hastanesinde 69 yaşında yaşam savaşını kaybetmişti.

Merhum Ahmet Karoğlu Çaykara İlçesinin en önemli değerlerinden bir tanesi olarak biliniyordu.Şairliğinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerdeki aktifliği ile tanınan Ahmet Karoğlu tarafından yazılan şiirler senelerce çeşitli gazete ve dergilerde yayınlandı.

Şairliğinin yanı sıra aynı zamanda ressam da olan Ahmet Karoğlu sosyal ve kültürel anlamda aktifliği ile bilinen sosyal bir insan olarak tanınıyordu.

İllizyon gösterileri konusunda da uzman olan Ahmet Karoğlu gerçekleştirmilş olduğu çeşitli İlizyon gösterileri ile çok sevilen bir İlizyon Sanatçısı olarak tanınıyordu.

Baraj yapılacak olan yerlerin Sondaj çalışmaları için Sondör olarak uzun seneler görev yapan Ahmet Karoğlu Keban Barajı başta olmak üzere Türkiye’de yapımı gerçekleştirilen tüm barajların Sondaj çalışmalarına aktif olarak katılmış ve Sondaj çalışmalarını gerçekleştirmiştir.

Ahmet Karoğlu KTÜ’de Sondörlük ile ilgili Akademik çalışmalara da katılım sağlamış ve bu konuda öğrencilere dersler vermiştir.

DSİ’den Memur olarak emekli olan Merhum Ahmet Karoğlu,Bülent Karoğlu,Fatma Karoğlu Gülbay ve Gökçen Karoğlu’nun babaları,Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu en önemli Akademisyenlerden Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü, Resim Anabilim Dalı Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Alaybey Karoğlu,Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof Dr. Perihan( Karoğlu) Ünüvar,Hatice Karoğlu ve Sehat Karoğlu’nun kardeşleriydi.

Merhum Ahmet Karoğlu,12 Mart 2024 Salı Günü Öğle Namazına müteakip Çaykara Merkez Camii önünde kılınan cenaze namazının ardından İlçemiz Işıklı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Ahmet Karoğlu’nun cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Belediye Başkan Adaylarından Mehmet Savaş Dündar,Naim Çimen,Mehmet Nuri Kadıoğlu,Veysel Barış  Karoğlu,Hasan Fehmi Gencan  ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Merhum Ahmet Karoğlu kılınan cenaze namazının ardından Işıklı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Ahmet Karoğlu’na Allah’tan rahmet,kederli ailesine ve Çaykara İlçesine Baş Sağlığı Dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Bülent Karoğlu-Oğlu-0  530 528 32 29.

Prof Dr Alaybey Karoğlu- Kardeşi-0  555 967 28 97

Prof Dr Perihan (Karoğlu) Ünüvar-Kardeşi-0 505 8323087

Serhat Karoğlu-Kardeşi-0 536 666 58 74



Anahtar Kelimeler: Çaykara İlçesinde Yaşları

İlginizi Çekebilir