Çaykara İlçesinde Hanımlara Yönelik Eğitim Semineri

Çaykara İlçesinde Hanımlara Yönelik Eğitim Semineri

Çaykara Belediyesi ile ÇAYDER tarafından ortak olarak gerçekleştirilen çalışma kapsamında Çaykara İlçesinde Bayanlara yönelik “Annelik ve Gebelik Süreci” konulu Soru Cevaplı bir Eğitim Semineri gerçekleştirilecek.

Çaykara Belediyesi ile ÇAYDER tarafından ortak olarak gerçekleştirilen çalışma kapsamında Çaykara İlçesinde Bayanlara yönelik “Annelik ve Gebelik Süreci” konulu Soru Cevaplı bir Eğitim Semineri  gerçekleştirilecek.

9 Aralık 2023 Cumartesi Günü saat 13.00’da Çaykara Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan Eğitim Semineri éDoktorunuz Sorularınıza Cevap Veriyor” Sloganı ile gerçekleştirilecek.

Eğitim Seminerinde Op.Dr.Gökhan Erbil tarafından;

-Annelik ve Gebelik Süreci

-Kısırlık ve Çocuk Sahibi olma

-Kadın Kanserleri ve Korunma Yöntemleri

Konularında bayanlara yönelik bilgi sunumu gerçekleştirilecek ve programın son bölümünde ise Op.Dr. Gökhan Erbil tarafından Soru Cevap Bölümünde bayanların soruları cevaplanacak.

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi Sosyal medya Paylaşım hesaplarından Eğitim Semineri Duyurusu paylaşılarak Çaykara İlçesindeki Bayanlar Eğitim Seminerine Davet edildi.

Gerçekleştirilen Paylaşım şu şekilde;

Çaykara Belediyesi ve ÇAYDER tarafından "Doktorunuz,Sorularınıza Cevap Veriyor" Sloganı ile ortak olarak Organize edilen ve Op.Dr.Gökhan ERBİL'in katılımı ile 9 Aralık 2023 Cumartesi Günü saat 13.00'da Çaykara Belediyesi Konferans Salonunda Bayanlarımıza Yönelik olarak gerçekleştirilecek olan "Annelik ve Gebelik Süreci"  soru cevaplı Eğitim Seminerine Tüm Çaykara'lı Hanım  Kardeşlerimiz Davetlidir.



İlginizi Çekebilir