Çaykara İlçesinde Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Başlıyor

Çaykara İlçesinde Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Başlıyor

31 Mayıs 2 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikler kapsamında Çaykara İlçesinde çeşitli etkinlik ve organizasyonlar gerçekleştirilecek.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Çaykara İlçesi Resmi Programı 6 Haziran 2023 Salı Günü 10.30-17.00 saatleri arasında Çaykara Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilecek.

Kurs Öğretmenleri ve Usta öğreticiler tarafından Eğitim öğretim yılı boyunca Çaykara’lı Kadınlarımızın hünerli elleri ile hazırlanan birbirinden güzel eserler Çaykara insanının beğenisine sunulacak.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Protokolünün katılacağı Resmi Tören 6 Haziran 2023 Salı Günü saat 11.00’da Çaykara Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilecek.

Çaykara Köy Yaşam Merkezi Yıl Sonu Sergisi ise 8 Haziran 2023 Perşembe Günü saat 11.00’da İlçemiz Yeşilalan Mahallesi Köy Yaşam Merkezinde açılacak.

Hünerli Kadınlarımızın büyük emeklere vererek hazırlamış oldukları birbirinden güzel ürünljer Çaykara insanı ile buluşturulacak.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Yıl Sonu etkinlikleri ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan Çaykara Halk Eğitim Merkezi olarak bundan önceki senelerde olduğu gibi 2022-2023 Eğitim öğretim yılında dalanlarında uzman öğretmenler ve usta öğreticiler ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalıştıklarını çok güzel çalışmaların ortaya çıktığını,kadınlarımızın hünerli elleri ile büyük emekler vererek çok güzel eserler yaptıklarını ve şimdi gerçekleştirecekleri Yıl Sonu Sergileri ile bu güzel eserleri Çaykara insanımızın beğenisine sunmak istediklerini bu itibar ile 6 Haziran Salı Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezinde,8 Haziran Perşembe Günü ise Yeşilalan Mahallesinde gerçekleştirecekleri Yıl Sonu Açılış etkinliklerine tüm Çaykara insanının davetli olduğunu ifade etti.



İlginizi Çekebilir