Çaykara İlçesinde Kaymakam Erbek,Karaçam'da Öğrencilerin Etkinliklerine Katılım Sağladı

Çaykara İlçesinde Kaymakam Erbek,Karaçam

Çaykara İlçesinde Kaymakam Erbek,Karaçam'da Öğrencilerin Etkinliklerine Katılım Sağladı

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek Karaçam Eğitim Kurumlarına bir ziyaret gerçekleştirferek öğrencilerin etkinlik ve çalışmalarına katıldı.

8 Şubat 2024 Perşembe Günü Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak ile birlikte İlçemiz Köknar Mahallesinde Eğitim Öğretim çalışmalarına devam eden Karaçam Eğitim Kurumlarına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret öncesinde Okul Müdürü Fatih Kuvvetli’den okul ile ilgili bilgi alan Kaymakam Gürdal Erbek,daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler tarafından gerçekleştirilen ders ve etkinlik çalışmalarına katılım sağladı.

Okul ziyareti esnasında öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan Kaymakam Gürdal Erbek,ayrıca öğrencilerin oyun ve spor etkinliklerine katılım sağlayarak öğrenciler ile aktif bir şekilde birlikte oldu.

Çaykara İlçesinin örnek bir Eğitim öğretim ilçesi olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,çalışmalarından fırsat buldukça eğitim ortamının içinde aktif olarak yer alma gayreti içerisinde olduğunu,öğrenciler tarafından gerçekleştirilen sosyal,kültürel ve sportif etkinliklerin içerisinde aktif olarak yer almaya çalıştığını bu gün de Karaçam Eğitim Kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ile çok güzel bir etkinlik gününde birlikte olduklarını ifade etti.



İlginizi Çekebilir