Çaykara İlçesinde Kaymakam Erbek'ten Köknar ve Karaçam Mahallelerine Ziyaret

Çaykara İlçesinde Kaymakam Erbek

Çaykara İlçesinde Kaymakam Gürdal Erbek Köknar ve Karaçam Mahallelerini Ziyaret Etti

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek 8 Şubat 2024 Perşembe Günü Köknar ve Karaçam Mahallelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğu mahalle ziyaretleri ile vatandaşlar ile bir araya gelen ve vatandaşların dilek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Gürdal Erbek,bu ziyaretler kapsamında 8 Şubat 2024 Perşembe Günü Köknar ve Karaçam mahallelerinde bulunan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kaymakam Erbek’in Karaçam,Köknar Mahallesi ziyaretlerine Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak  da katıldılar.

Kaymakam Erbek ilk olarak Köknar Mahallesi Muhtarı Abdullah Sevin’i makamında ziyaret ederek mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Köknar Mahallesinde bulunan Karaçam Eğitim Kurumlarını ziyaret eden Kaymakam Erbek ve beraberindekiler okulda gerçekleştirilen çeşitli etkinliklere katılım sağladılar.

Köknar Mahallesinde vatandaşlar ile de bir araya gelen Kaymakam Erbek,vatandaşların sorunlarını dinledi.

Daha sonra Karaçam Mahallesine geçen Kaymakam Erbek,Karaçam Mahallesi Muhtarı Alaaddin Şeker’i makamında ziyaret ederek Mahalle ile ilgili bilgi aldı.

Karaçam Mahallesinde yapım çalışması devam eden Karaçam Eğitim Kurumları binasında incelemelerde bulunan Kaymakam Erbek,görevlerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Karaçam ziyaretinin son bölümünde vatandaşlar ile bir araya gelen Kaymakam Erbek,vatandaşların sorunlarını dinledi.



İlginizi Çekebilir